sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Tehoviikko

Päättyneen viikon treenimääristä eiliselle osui lähes puolet, joten tänään lepäilen vaan ja menen vasta huomenna juoksemaan. No ehkä iltapäivällä käväisen Plantagenissa ostamassa parvekkeelle narsisseja, kun on niin mahtavan keväinen ilma.

Eilen aamulla lähdin Peten seuraksi ja emännäksi työpaikan kuntosalille, tavoitteena hänellä oli ajaa Wattbike-pohjat 20 minuutin testillä. Hyvin se testi sujui, ja minäkin sain kuntosaleilun lomassa luettua muutaman lehden. Oma treenini oli aika kevyt ja lyhyt, koska iltapäivällä edessä oli vielä HelTrin kahden tunnin spinning, josta vajaa tunti tehtiin vetoja maksimialueella. Pari virhettä tein kyllä: unohdin ottaa mukaan pyöräilyshortsit ja sykemittarin. Sykemittarista ei kyllä olisi juurikaan ollut hyötyä, koska se ei toimi. On ilmeisesti patterit loppu. Aamupäivän kuntosalikeikalta päälle jääneissä juoksushortseissa ajaminen oli epämiellyttävää, ja ajelinkin putkelta aina kun mahdollista.

Spinningin jälkeen ehdin olla kotona reilut puolisen tuntia, kunnes lähdettiin uintitreeneihin Malmille. Uimme 2300 metriä ja verrat päälle, ja oikeastaan vain potkudrillit tuntuivat vähän pahalta. Yllättävän hyvin se uinti siis sujui vaikka jalat olivatkin väsyneet. Lopussa uimme pari mukavaa sarjaa: 4x150 m matkavauhtia 15 sek palautuksilla ja lopuksi 8x50 m joka toinen vinsta rennosti kovaa (III) ja joka toinen 25 m täysiä (IV) 25 m kevyesti. Vinstojen välissä 20 sek palautukset.

Tälläinen oli tämä kahden lepopäivän viikko:

ma lepo
ti wattbike 40 min, core 35 min
ke juoksu 40 min
to uinti 1 h
pe kuntopiiri 1 h
la core 20 min, spinning 2 h, uinti 1 h
su lepo

Yhteensä 7h 15 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti