maanantai 9. joulukuuta 2013

Pukinkonttiin

Luettuani Kauramoottorin kirjeen joulupukille jäin miettimään, mitä itse toivoisin saavani tai mitä voisin antaa lahjaksi triahtlonia harrastavalle perheenjäsenelle tai ystävälle. Näitähän oli tosi kiva miettiä! Ajattelin, että itse varusteisiin liittyviä juttuja on vähän hankalampi ostaa lahjaksi sen tarkemin tietämättä mitä lahjansaaja toivoo, joten keskityin enimmäkseen muihin kuin itse triathlonvarusteisiin.

Safer Swimmer. Ostimme Peten kanssa tällaisen loppukesästä. Isoon malliin sopii aika paljon tavaraa, enää ei tarvitse pelätä, että joku varastaa auton avaimet tai lompakon sillä aikaa kun olemme uimassa avovedessä. Kelluva oranssi pallo auttaa myös veneilijöitä huomaamaan meidät paremmin vedessä, erityisesti Seurasaaren ympäri uidessa sellaista olen joskus kaivannut.

Domestique-kirja. Ainakin yksi kirja pitää paketeista aattona löytyä, ja tämän ammattilaispyöräilijän elämästä kertovat opuksen haluan lukea seuraavaksi. Kirjoittaja on Christoffer Wegeliuksen poika Charly Wegelius.

Triahtlonreppu. Kampetta triathlonistilla on paljon, ja mikä onkaan mukavampaa kuin reppu, jossa on  oma paikka ihan kaikelle.

Uintikurssi. Tätä ei varmaankaan tarvitse perustella? Jos ei koko kurssia, niin entäpä edes pari pikku yksityistuntia?

Hiuspanta. Nyt kun hiukset kasvavat, ne tuntuvat vähitellen olevan jo tiellä. Näitä Etzyn pantoja näin jossain kehuttavan, ja niissä lukeekin "no-slip". Pitäisi siis pysyä paikallaan liukkaissa ja ohuenlaisissakin hiuksissa.

Yaktrax. Tällaiset tilasin eilen itselleni. Ajattelin kokeilla, josko voisin välttää uusien (nasta)lenkkarien oston ja pärjätä tämän talven juoksutreenit tällaisella liukuestesysteemillä. Kerron tarkemmin kokemuksista, kun saan kokeiltua miten juoksu sujuu.

Vedenpitävä kamera. Olen monta keraa avovesiuintireissulla kaivannut kameraa. Vaikkei Suomen sameissa vesissä veden alta kovin kummoisia kuvia saisikaan, niin sitten ainakin pinnalta uintikavereista ja maisemista.

Nirvanan pyörämatka. Sille rakkaalle, jolla on jo kaikkea. Tai vaikka itselle. Omalla toivelistalla tämä on tosin vasta keväälle 2015. Tulevan talven lomapäivät ja -rahat on jo allokoitu hiihtomaisemiin.

RoadID. Hyvä olla ranteessa tai kaulassa, jos vaikka jotain sattuu juoksu- tai pyörälenkillä.

RoadID, jossa omat henkilötiedot ja lähiomaisen puhelinnumero.

Onko joululahjojen ostaminen sinusta helppoa? Mitä lisäisit triathlonistin toivelistalle?

6 kommenttia:

 1. Oi materialistien riemujuhlaa. Kun tässä ollaan nyt hei Triathlonisteja isolla T:llä, mikä on tietysti hienompaa kuin tavallinen kuntoilu. Ollaan nyt koko perhe sit in ja fit. Makeissa kamppeissa, ettei sotketa perusköyhiin pieruverkkareissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että. Sinulle, Anonyymi, annan lahjaksi hyvää (joulu)mieltä. Toivottavasti sopii.

   Poista
 2. Saferswimmer ja RoadID pitäs laittaa tilaukseen. Ei muistunu mieleen omaa listaa tehdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä hyvät, ja onneksi sieltä edullisemmasta päästä. Ei tartte enää uinnin jälkeen jännätä, että onko avaimet ja lompakko tallella.

   Poista
  2. Thanks for the mention Pia. Am honored that SaferSwimmer made it to the top of the list. :). Hope 2014 is successful for you and your family.

   Poista
  3. Hi Libor, my pleasure. SaferSwimmer is such a great product! Can't wait to open the open water season again, though I think it's going to take another five months before I'm able to do so. I wish a happy and successful new year to you, too!

   Poista