torstai 17. huhtikuuta 2014

HEL-MUC-PMI

Tässä näkymä silmieni edessä juuri nyt:


Odottelen Peten kanssa lentoa Muncheniin. Sieltä matka jatkuu edelleen Mallorcalle, ja jos kaikki menee hyvin olemme perillä hotellilla tänään kahdeksan maissa. Suoria lentoja ei sopiville päiville ollut enää tammikuussa tarjolla, joten nyt tulee sekä mennessä että tullessa vietettyä jokunen tunti lentokentällä. Mikäs tässä on istuessa ja kirjoittaessa, etenkin kun juuri kirjoitan tätä juttua nyt jo toiseen kertaan kun äskeinen tuotos hävisi bittiavaruuteen kun julkaisu epäonnistui.

Huomiseksi on jo sovittu pitkähkö pyörälenkki muutaman tutun kanssa. Suunnitelma on kiva: mäet ajetaan omaa vauhtia ja ylhäällä odotellaan hitaampia. Tasamaalla ajellaan noin 25-27km/h. Odottelu on  hyvä juttu, kun en ylämäissä ole mikään varsinainen vuoristogaselli. Pakkasimme käsimatkatavaroihin varmuuden vuoksi pyöräkamppeet, jos vaikka muut laukut jäävät matkan varrelle. 

Märkäpuvut ja juoksukamppeetkin ovat mukana. Välimereen on siis tarkoitus pulahtaa ja sen rannoilla juoksennella, jos pyörälenkkien jälkeen ehdimme ja jaksamme. Pyörät olemme vuokranneet paikan päältä. Netin kautta se on ihan superkätevää. Eilen oli vielä vähän säätöä mun pyörän varauksen kanssa, kun meille olikin varattu kaksi 54-senttistä pyörää, mutta onneksi naapuriliikkeestä löytyi minullekin oikean kokoinen menopeli. 

Toivottavasti hotellissa oikeasti on wifi, muuten voi blogissa olla vajaa viikko vähän hiljaisempaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti