sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Giro d'Espoo 2014 #PinkWheels

Ajoin tänään Giro d'Espoon #PinkWheelsin eli #TeamElinaJouhkin porukassa. Meiltä on lähtöpaikalle matkaa vain mukavat neljä kilsaa, ja heti yhdeksän jälkeen lähdin ajamaan. En nimittäin ollut ilmoittautunut etukäteen mukaan, ja varasin sillekin aikaa. Onneksi jono oli lyhyt ja sain maksut ja muut hommat hoidettua nopeasti. Giro d'Espoon järjestäjä lahjoittaa TeamElinaJouhkin jäsenten osallistumismaksut Syöpäsäätiön keräykseen.

Roosa nauha -tarra.
Lähtöpaikalla oli mukavaa treffailla vanhoja tuttuja ja tutustua uusiin. Hyvin ehdimme poseerata Terhin kanssa ennen lähtöä. Joitakin vuosia sitten juoksimme yhdessä maaliin Kiskon perusmatkalla, se oli kiva mieleenjäänyt hetki. 


Lähdössä ryhmittäydyimme Team Rynkebyn huoltoauton perään. Meitä Elinan tiimiläisiä oli lähtenyt mukaan parisenkymmentä, ja katuosuuksilla ajettaessa meno oli aika nykivää. Koska olimme lähteneet matkaan ihan kaikkein viimeisimpänä, ohittelimmekin alkumatkasta hitaampia keskinopeusporukoita. Rynkebyn auton takana ajoimme muistaakseni toiselle (korjaus: eikun se olikin vaan ensimmäiselle) taukopaikalle saakka. Siellä pysähdyksemme oli sen verran rynkebyläisiä nopeampi, että pääsimme jatkamaan matkaa ennen heitä.  


Alla olevan kuvan nappasin toiselta taukopaikalta. Molemmilla tauoilla otin pullon täyteen vettä. Paljon muuta ei olisi ehtinytkään, kun aina porukan tullessa taukopaikalle sinne muodostui aika nopeasti hyvä ruuhka. Kolmannen huollon ohitimme.

 

Aika monella oli pyörässään ne #PinkWheelsit. Minulla ne pinkit renkaat ovat toisessa pyörässä.  


Alun ruuhkien jälkeen pääsimme ajamaan suht tasaista vauhtia ja ajo ryhmässä oli rauhallista. Ajoin koko matkan "aurinkokannella" eli hyvässä peesissä. Noin sadan kilometrin ajon jälkeen eteen tuli se kuuluisa ja aavistuksen pelättykin Jorvin ylämäki. Porukassa sekin nousi paljon kevyemmin kuin itsekseen ajaessa. Viimeiset 10 kilometriä tulimme vähän kovempaa vauhtia, joten tästä treenistä tuli lopulta mukavan nousevavauhtinen. Mahtava päivä kivassa seurassa ja hyvän asian puolesta, kiitos Baba ja kaikki muutkin jotka teitte tämän mahdolliseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti