sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Yhteislenkillä

Eilen oli tosi kiva päivä. Lähdimme Peten kanssa heti aamusta kaupungille, kun halusin käydä Kluuvin 4Runnersissa katsomssa Altran maastojuoksukenkiä. Kengät löytyivätkin, mutta oikeaa kokoa ei. Newtoneilla on aika hankala juosta maastossa, ja tarvitsisin siksi toiset kengät. Maastojuoksukengät pitäisivät Newtoneita paremmin varmaan myös lumella.

Kaupoissa kierreltyämme kävimme Fratellossa välipalalla. Söin aamiaisjugurtin, joka oli ihan mielettömän hyvä siemenineen kaikkineen. Sitten pitikin jo lähteä kävelemään Paavo Nurmen  patsaan suuntaan. Olin nimittäin ilmoittanut meidät mukaan #teamelinajouhkin yhteislenkille. Tarkoitus oli juosta pari tuntia Töölönlahden ja Keskuspuiston maisemissa.

Paavo Nurmen patsaalla meitä olikin aika hyvänkokoinen joukkio. Ennen lähtöä otettiin tietysti vielä yhteiskuva (kameran takana Antti Hagqvist) ja kuultiin tulevasta talviurheilutapahtumasta, jonka tuotto lahjoitetaan syöpätutkimukseen. Tähän mennessä #teamelinajouhkin keräykseen on kertynyt jo yli 31000 euroa, ja kivoja juttuja on siis tulossa ensi vuonnakin!!

#teamelinajouhki lenkille lähdössä
Lähdimme juoksemaan mukavan leppoisaa 7 minuutin kilometrivauhtia Töölönlahden ympäri ja Keskuspuistoon. Olin ottanut mukaan vesipullon ja pari geeliä. Oli tosi kiva juosta, ja varsinkin Seurasaarta kiertäessä tuli pariinkin otteeseen huokailtua sitä, miten hienolta tyyni meri ja maisemat näyttivät. Porukka hieman pieneni matkan edetessä, ja lopulta lenkille tuli mittaa vajaat kaksi tuntia ja noin seitsemäntoista kilometriä.

Meillä oli uintikamat mukana autossa, ja lenkin jälkeen ajoimme suoraan Märskyn Uppopullaan syömään sämpylät ennen uintitreeniä. Saimme seuraa yhdestä lenkillä mukana olleesta tiimiläisestä (jee!), ja uimme kolmistaan tällaisen treenin:

  • 200 alkuverra
  • 2x50 nilkat kuminauhalla yhteen sidottuina
  • 10x50 (25scul, 25vu) 
  • 4x150 (25 potk 50 vu 25 yhdellä kädellä 50 vu)
  • 6x150 (50 kovaa 100 matkavauhtia)
  • 200 loppuverra

Ennen uintia mietin, että onkohan se vähän pitkä, mutta ihan hyvin se kuitenkin meni ja uinti tuntui hyvältä, etenkin nuo nuo 50 metrin vähän kovemmat pätkät. Olen kyllä ennenkin huomannut, että esimerkiksi yhden käden uinti auttaa minulla heti vartalon kiertoon. Nyt tein sen vielä niin, että lepäävä käsi on vartalon vieressä ja hengitys on lepäävän käden puolelta. Scullingit uin pullarilla.

Tosi kiva treenipäivä tuli, mutta ehkä vähän pitkä lepoviikolle. Ei se varmaan kuitenkaan haitaa, kun perjantaina oli lepopäivä ja tänään ajoin vain lyhyen traineritreenin. Sen jälkeen istuikin lähes kolme tuntia paikallani, kun Pete houkutteli minut leffaan katsomaan Interstellarin. En ole mikään suuri scifin ystävä, mutta leffa yllättikin tosi positiivisesti. Tykkäsin!

PS. Babakin kirjoitti yhteislenkistä, linkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti