perjantai 22. heinäkuuta 2016

Vuoden paras viikko

Siskoni muutti Yhdysvaltoihin parikymmentä vuotta sitten, ja nyt on taas menossa se ihana viikko, kun hän tyttärineen viettää kesälomaa Suomessa. Olemme pyörineet turisteina Helsingissä ja käyneet mm. tutustumassa Löylyyn, Hernesaaren Rantaan ja Allas Sea Pooliin Kauppatorin kupeessa. Ihan mahtavia nähtävyyksiä espoolaisellekin!

Kauppatorin altaissa voisin kuvitella tekeväni joitakin treenejäkin, jos niihin vain tulee myös rataköydet. Ainakin havainnekuvissa ihmiset oli piirretty hyppimään altaisiin vähän miten sattuu, joten saa nähdä millaiseksi lopullinen toteutus muodostuu.

Siskokset.

Olen toki ehtinyt treenaillakin. Yleensä treenit ovat sijoittuneet aamupäivään, kun nuorimmat kesävieraamme tykkäävät nukkua pitkään. Tiistaina kävin uimassa Oittaalla nelisen kierrosta poijujen ympäri, ja siskokin lähti mukaan. Hieno aamu!Nyt viikonloppuna ajamme Jämsänkoskelle isäni suvun kesämökille. Otan pyörän mukaan, ja sunnuntaina ajattelin ajaa pyörällä noin 80 kilometrin lenkin Petäjävedelle ja takaisin. Petrin kanssa olemme tämän reissun tehneet yhdessä pari kertaa. Tänä vuonna ajan yksin, sillä Pete osallistuu Porkkala Swimruniin, eikä ehdi mukaan Keski-Suomen reissulle. Paljon tsemppiä Team Luomu/UTORille lauantain koitokseen!

Tänään käymme hakemassa Amerikan siskon tyttärille Suomen passit, jos vaikka Trumpista tuleekin Yhdysvaltain seuraava presidentti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti