sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Viikko Jönköpingin kisaan

Flunssa meni kuin menikin ohi, ja miten kiva onkaan treenata! Huonoimpina päivinä ehdin jo ajatella, että miten ikinä jaksan täydellä matkalla maaliin, kun portaiden nouseminenkin tuntui jo isolta suoritukselta. Nyt olen onneksi taas kunnossa, ja keskiviikosta lähtien päässyt myös treenaamaan.

Minulla alkoi perjantaina neljän viikon kesäloma. Se oli muutenkin ihan loistava päivä, sillä silloin selvisi, että tyttäremme sai opiskelupaikan Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulusta. Samasta opinahjosta ovat ennen häntä valmistuneet minun lisäkseni siskoni, molemmat vanhempani ja isoisäni. Tyttäreni on siis kauppatieteilijä jo neljännessä polvessa!

Flunssan takia päättyvän viikon treeniohjelmaan tehtiin pieniä muutoksia. Keskiviikkona kävin salilla, torstaina juoksin töistä kotiin ja perjantaina kävin itsekseni Oittaalla uimassa. Vähän aikaa piti märkäpuvun vetoketjun kanssa ährätä, se kun menee kiinni ylhäältä alas, mutta onneksi liikkuvuus vielä riitti sen sulkemiseen omin avuin.

Eilen lauantaina tulimme Peten kanssa mökille, ja kävimme tekemässä lyhyen pyörä-juoksu -yhdistelmätreenin.  Auton jätimme vaihteeksi Kasvihuoneilmiön pihaan, kun yleensä meillä on vaihtopaikkana Lahnajärvi. Omalta mökiltä ei voi triathlonpyörällä ajamaan lähteä, kun lähimmälle asfalttitielle on matkaa nelisen kilsaa.

Tänäänkin oli ohjelmassa pyöräilyä.  Ajelimme omia reittejämme kevyesti pyöritellen, minä kolme tuntia ja Pete vähän pitempään. Lähdimme matkaan jo hieman ennen yhdeksää, kun muuta liikennettä on vielä aika vähän. Aikainen herääminen kannatti siinäkin mielessä, että öinen sade oli jo siirtynyt idemmäksi ja saimme ajaa poutasäällä.Ajoin saman reitin kuin viime viikonloppunakin, mutta nyt myötäpäivään. Kiskossa tein pienen retken Kisko Triathlonin juoksureitin maisemiin.  Kiskon kisa oli ihan ensimmäinen triathlonkilpailuni vuonna 2010, ja sen jälkeen olen siellä kilpaillut perusmatkalla joka vuosi. Tänä vuonna en valitettavasti pääse mukaan, kun kisa järjestetään samana viikonloppuna kuin Jönköpingin puolikas.


Kiskon juoksureittiä. Tänään ei ruuhkaa...

...eikä sadetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti