sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Espoon rantamaratonin puolikas

Nyt se on juostu: Rantamaratonin puolikas! Juoksin työkaverini Mariannen kanssa koko matkan. Juttelimme lähes koko ajan, ja juoksu tuntui hyvältä. Reitti oli mahtava, samoin keli. Otin mukaan juoksuvyön ja siinä 0,6 dl Dexal Lightia. Huolto pelasi hyvin matkan varrella. Parilla ekalla huoltopisteellä otin järjestäjien urheilujuomaa, myöhemmin vain vettä. 15 km:n kohdalla join mukin liiankin kylmää vettä, ja vatsassa tuntui pistos. Se meni onneksi ohitse kymmenessä minuutissa. Muutaman kerran väistelimme nopeampia maratoonareita, ja kaikki sujui hienosti. Sykemittari ei taaskaan toiminut kunnolla, mutta loppuaika oli noin 2:24.


Liisa ja Pekka pitivät hyvää huolta Atesta ja Nellistä juoksujen ajan ja olivat lähdössä ja maalissa kannustamassa. Kiitos!Maaliin tultuani vaihdoin päälle kuivan paidan ja fleecen ja jäin odottelemaan Petriä maaliin maratonilta. Hän juoksi sen aikaan 4:22. Hieno suoritus!


Tänään illalla on vielä jooga, futistreenit jätin väliin.
Petri chillaa...

1 kommentti:

  1. Onnittelut molemmille, hyvin vedetty! Reitti ainakaan maran ekalla puolikkaalla ei liene ollut ihan keveimmästä päästä. Meikäläinen suuntaa ensi viikonloppuna Berliinin maratonille, toivottavasti siellä menee yhtä hyvissä tunnelmissa (ja säässä) kuin Espoon rannoilla.

    VastaaPoista