sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Sunnuntailenkki

Pitkä lenkkini kiersi tänään Otaniemen ja Keilaniemen kautta Karhusaareen ja sieltä edelleen Suvikummun ja Tapiolan kautta kotiin. Aikaa meni 1.39:44, keskisyke 150 ja maksimi 160. Keilaniemessä ja Karhusaaressa oli lyhyitä pätkiä, joilla ei ole lainkaan talvikunnossapitoa. Loskaisella polulla piti aikaa tarkkaan katsoa, mihin astui. Muutenkin oli aika jäistä ja liukasta, mutta hyvin pysyin Icebugeilla pystyssä ja ainakin luulen juosseeni koko matkan rennosti hartioitakaan jännittämättä.

Keilaniemessä näkyi hyvin vielä lumen alla Rantamaratonin reittiviiva. Sitä oli kiva seurata ja muistella syyskuista juoksua. Siellä oli niin kova puuskittainen tuuli, että lippis lensi päästä; onneksi ei kuitenkaan mereen. Sain sen noukittua takaisin lumipenkasta. Länsiväylän sillalla kaiteet pitävät tuulessa ihmeellistä ujeltavaa ääntä. Jo useamman kerran olen siihen kiinnittänyt huomiota samassa paikassa.

Illalla on vielä jooga. En ole ihan varma, onko hyvä mennä sinne heti pitkän lenkin jälkeen, koska jalat ovat aika väsyneet. Se tuntuu (ja näkyy kun jalat tärisevät) varsinkin tasapainoliikkeissä. Toisaalta joogassa tulee venyteltyä todella hyvin ja siitä tulee ihan mahtava olo.

5 kommenttia:

  1. Kylläpä tekis mieli itsekin kunnolliselle pitkälle lenkille ja taidankin jonakin seuraavista vapaapäivistä sen toteuttaa.

    No, olipa tuuli kun lakkikin lensi, mulle ei oo vielä juostessa käynyt niin.

    VastaaPoista
  2. Oletko muuten ollut noihin Icebugeihin tyytyväinen? Mä kävin pari viikkoa sitten kyselemässä 4Runnerisista, mutta koot olivat jo loppu. En sitten lähtenyt muualta metsästämään vaan ostin hätäavuksi sellaiset tossujen päälle (alle!) vedettävät liukuesteet. Vähän mummomallia, mutta parempi kuin ei mitään.

    VastaaPoista
  3. Jaanaba: Keilaniemessä on niin monta korkeaa taloa vierekkäin, että siellä on välillä kuin tuulitunnelissa. Viimaa riittää.

    Tea: Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen Icebugeihini. Niille onkin nyt ollut aika paljon käyttöä, kun maassa on vuorotellen ollut lunta ja jäätä. Sekin on kiva, kun ne pitävät vettä.

    Ostin omani Tapiolan Intersportista ja sielläkin oli vähän koot vähissä. Olisin ostanut puoli numeroa isommat, jos niitä olisi ollut tarjolla.

    VastaaPoista
  4. Hei olin tänään just siellä keilaniemessä sattumoisin! En oo ikinä semmoisesta paikasta ennen tiennytkään, otaniemi on tutumpi.

    VastaaPoista
  5. Keilaniemessä ei viikonloppuisin ole ketään - ihan rauhassa saa juoksennella toimistotalojen varjossa meren rannalla. Karhusaari ihan siinä vieressä on kanssa tosi kaunis paikka, siellä on uimarantakin.

    VastaaPoista