tiistai 26. lokakuuta 2010

Alkuviikon liikunnat

Olen työmatkapyöräilyssä siirtynyt kokonaan hieman lyhyemmälle talvireitille, kun aamuisin on vielä pimeää. Reitti on ihan kiva ajaa, vain yksi matkalle sattuva tiukka ylämäki puuskututtaa. Kotiinpäin se on tietysti ihan kiva alamäki. Meilahdessa on joku HUS:n työmaa, jossa on jo useampana aamuna haissut ruuti; tekevät siellä varmaan aamuvarhain jotain räjäytyksiä. Aikaisemmin sen jyrkän mäen pystyi kiertämään, nyt kiertotie on työmaan vuoksi suljettu.

Eilen aamulla tein työmatkan jälkeen pallojumpan kuntosalilla. Siellä näkyvät lähes aina tutut naamat, lisäkseni vain pari muuta ihmistä eli hyvin mahtuu jumppailemaan. Porukka on alkanut vähän jo harveta alkusyksyn innostuksen jälkeen. Taisin tehdä kylkiliikkeet hieman huolimattomasti, koska selkä oli eilen illalla vähän kipeä. Meinaan ostaa töihinkin jumppapallon, jotta voin istua sillä aina silloin tällöin.

Tänään kävin pitkästä aikaa Teijalla hierottavana. Meillä oli Peten kanssa peräkkäiset ajat, ja ehdimme vielä piipahtaa Velosportissakin kyselemässä trainereita ja trainerirenkaita. Renkaat oli kokonaan loppu, lisää tulee keskiviikkona. Trainereita oli pari mallia, ja ensi viikolla pitäisi niitäkin tulla lisää. Todennäköisesti tilaamme sen kuitenkin netistä, enää pitäisi vaan tietää millainen kannattaisi ottaa. Eniten mietityttää se naapuriin kuuluva melu.

Uintitreeneissä uitiin paljon kovaa ja kiihdyttäen, tykkäsin vähän nopeammasta vauhdista ja kovemmasta treenistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti