sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Ulinaa

Kävimme Peten kanssa Mäkelänrinteessä uimassa (taas). Peten pakara on edelleen kipeä, eikä kestä juoksemista. Onneksi sentään uinti luonnistuu meiltä molemmilta. Teimme tekniikkatreeniä noin 50 minuuttia, minkä jälkeen uin vielä 500 m 50 metrin altaassa. Lopuksi näytin Petelle volttikäännöksen, ja hän oppi sen kerrasta. Treeniä vielä tietysti tarvitaan, mutta pääpiirteittäin se meni jo ihan hienosti. Hyvä Pete!

Saimme Peten veljeltä lainaksi trainerin ja se on nyt meillä saunassa, kuten suunnitelma oli. Halusimme näet kokeilla, miten se mahtuu saunaan ja saako sinne hyvän treenipaikan hajottamatta lauteita. Hyvin mahtuu siellä ajelemaan, ja jos laittaa kiukaan päälle voi ajatella olevansa jossain lämpimämmässä paikassa. Maisemat eivät paljoakaan vaihdu, mutta kuten (varsinkin alemmasta) kuvasta  näkyy, läppärin saa asennettua katseluetäisyydelle.Traineristä lähtee melkoinen ulina, joka kuuluu koko kämppään ja meille kyläilemään tulleen seinänaapurissa asuvan tytön mukaan myös naapuriin saakka. Täytyypä soittaa kertoa mistä on kyse, ja että tätä tulee kyllä lisää.

Focuksessa on nyt alla nastarenkaat, ettei tarvitse aamulla arpoa lähtiskö pyörällä töihin vai ei.

5 kommenttia:

 1. Hieno hieno hieno saisinpa minäkin jostain lainaksi.
  En tiennytkään, että siitä lähtee ääni. No ei se menoo haittaa.

  Joko poljitte oikein lenkit?

  VastaaPoista
 2. Joo, kiva kun saatiin kokeiltavaksi. Peten veli on menossa marraskuussa Nizzan maratonille, eikä just nyt tarvitse sitä.

  Ääni lähtee joo. Toisista kuulemma kovempi kuin toisista.

  Pete polki puoli tuntia ja se on kuulemma raskasta, kun koko ajan pitää polkea eikä tuu niitä alamäkiä. Telkkaria katsellessa se on kuulemma kuitenkin ihan ok.

  Takarengas kyllä kului kovasti, kannattaa ostaa erikseen trainerirengas, niin ei kulu ne maantiekumit. Pieniä kumihippuja on nyt lattialla ihan hyvä määrä...

  VastaaPoista
 3. Päivällä testasin omaa laina-traineriani, ei siitä kyllä mitenkään kova ääni lähtenyt. Varmaankin sitten merkkikohtainen juttu.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa reippautta taas! Tää on niin insipiroivaa, kun ei pienistä vaivoista lannistuta vaan keksitään sitten jotain muuta :)

  VastaaPoista
 5. Johanna, olis kiva päästä kokeilemaan vähän useampaakin traineriä, olis helpompi verrata.

  Laura, hihii. Ihan mukavaa tehdä monipuolisia juttuja. Toivottavasti ei tuu sellaisia vammoja, ettei voi uida, pyöräillä tai juosta.

  VastaaPoista