perjantai 24. joulukuuta 2010

Lomailua, ei kuntoilua

Maanantaina ajoimme Las Vegasista Salt Lake Cityyn, loppumatka meni kamalassa lumimyrskyssä. Onneksi pääsimme turvallisesti perille, autoja oli pitkin matkaa ojassa molemmin puolin tietä. Tältä se pyry alkaessaan näytti:


Auto oli neliveto, alla jokasään renkaat. Ne ovat ilmeisesti jotain sukua kitkarenkaille, mutta niitä käytetään ympäri vuoden. Eivät taida kuitenkaan vetää vertoja nastarenkaille, ne on täällä kokonaan kielletty. Rekkojen oli pakko käyttää lumiketjuja.

Tiistaina ja keskiviikkona olemme käyneet ahkerasti jouluostoksilla. Kävin mm. Pearl Izumin ja Columbian outlet-myymälöihin Park Cityssä. Kaikkea kivaa löytyi. Keskiviikkoaamuna pääsimme mukaan serkkutyttöjen sing-along -joululaulutilaisuuteen koululle. Meno oli ihan samanlaista kuin suomalaisissakin koulujen joulujuhlissa.

Kadonnut matkalaukku oli löytynyt Münchenistä ja tuotiin meille keskiviikkona koulujuhlien jälkeen. Se oli hieno juttu, koska siellä oli mm. kaikki joulusuklaat!

Harjoituspäiväkirjaan ei juurikaan ole tullut merkintöjä, mutta selkäliikkeitä olen tehnyt ahkerasti. Aamuisin on kurkku ollut vähän kipeä, tänään myös pää. Ei kuitenkaan mitään sellaista, joka estäisi urheilun. Aikaa vain ei ole ollut, toivottavasti ehdin vielä ainakin uimaan ja murtsikkaa hiihtämään.  Laskettelu ei taida selän vuoksi tulla kysymykseen, muu perhe on menossa rinteeseen huomenna.

Eilen tänne tuli New Yorkista siskoni miehen sisko Linda perheineen. Lindan mies Paul on triathlonisti, ja ylläpitää triathlon-aiheista sivustoa www.triessential.com. Hän on tehnyt iPhonelle triathloniin liittyvän motivointisovelluksenkin, kannattaa käydä tsekkaamassa.

Kävimme tänään uimassa kraaterissa, jonka vesi on luonnostaan noin 37-asteista. Samaan aikaan kraaterissa oli myös laitesukeltajia, mutta räpylöilläkin pääsi sukeltelemaan. Ensin piti vain tyhjentää pakollinen pelastusliivi ilmasta. Vesi oli mahtavan tuntuista ja kirkasta. Harmi, ettei ole vedenkestävää kameraa, sillä olisi tänään saanut upeita kuvia. Ei taida tätäkään tekemistä voida laittaa harjoituspäiväkirjaan, vaikka hauskaa olikin.

Ihanaa joulua kaikille!


4 kommenttia:

  1. Surffailu toi blogiisi. Hyvää joulua sulle ja perheelle!

    VastaaPoista
  2. Teillä taitaa ollakkin hiukan erilainen joulunvietto menossa. Täältä glögin tuoksua lähettelen sinne ja joulun jatkoja...

    VastaaPoista
  3. Päivikki, ihan tutusti joulu täälläkin menee; maassa on lunta, kuusen alla lahjoja ja isompi porukka hyvän ruuan ääressä. Kiitos terveisistä!

    VastaaPoista