maanantai 6. joulukuuta 2010

Trainerillä

Yön aikana lunta oli tullut kymmenisen senttiä, ja varmasti saman verran lisää on tullut päivän aikana. Keksimme Peten kanssa aamulla lähteä kävelylle, ja kävelimme saman tien reilun parin tunnin ajan aina Kamppiin saakka. Länsiväylän varressa oli välillä tosi kylmä tuuli, ja lunta tuli vaakasuoraan, mutta sinnikkäästi etenimme Helsingin suuntaan. Suurin osa kevyen liikenteen väylistä ja jalkakäytävistä oli jo kertaalleen aurattu, mutta lunta kertyi koko ajan lisää. Kampissa kävimme syömässä, kahvilla ja kaupassa ja otimme bussin kotiin.

Illalla kokeilin ensimmäistä kertaa traineria. Vaihdoin trainerirenkaan melkein ihan itse, on se hyvä sitäkin hommaa harjoitella. Pete auttoi pyörän laittamisessa traineriin, ja sitten lähdin polkemaan. Ihan liian kovaa, kuten tavallista, ja melkein heti alkoi hiki valua. Pyörittelin välillä yhdellä jalallakin, mutta suurimman osan aikaa ajelin vain pk-sykkeillä. Huomasin kyllä, että pyörittelyssänikin on parantamisen varaa, varsinkin yhdellä jalalla polkiessa huomaan etten pyöritä tasaisesti.

Trainerilla ajaminen on kyllä tehokasta ajankäyttöä, ja viihdykkeeksi minulla on onneksi omasta takaa Komisario Morsen tuotantokaudet 1-2. Kun ne on katsottu, aion siirtyä hyödyntämään poikani leffakokoelmaa.

2 kommenttia:

  1. No hyvä, että pääsit pyöräilemään uudella systeemillä.

    VastaaPoista
  2. No vihdoinkin se onnistui - aika pitkään keksin aina muuta tekemistä. Se renkaanvaihto ei sitten ollutkaan niin työlästä kuin muistin.

    VastaaPoista