torstai 22. marraskuuta 2012

Uusia herkkuja

Maanantaina pääsin käymään Stockan Herkussa keskustassa. Ostin cashew-pähkinöitä ja kuorittuja pistaaseja, rouhittuja kaakaopapuja ja luomukaurapuuroa. Niillä on nyt sitten koko viikko maltillisesti herkuteltu. Olen ottanut pähkinöitä ja kaakaopapuja evääksi töihinkin. Ihan hyvin ovat auttaneet siihen kyykähdykseen, joka aina tuntuu iskevän iltapäivällä kahden maissa. Kaakaopavut maistuvat itsekseen vähän karvailta, mutta ovat oikein hyviä pähkinöiden kanssa.

Aamuisin syön taas puuroa ja pakastemustikoita. Jupiksen vinkistä etsin Herkusta käsiini paahdettua ruohittua pellavaa ja mustikkaa. Sitä kun lisää ruokalusikallisen puuroon, saa kerralla päivän omega-kolmoset kaiken muun hyvän lisäksi. Toimii kivasti myös lettutaikinassa.

Eilen huomasin taas negatiivisen kautta, miten tärkeää minulle on syödä päivällä kunnon lounas. Se jäi valitettavasti väliin pitkän palaveriputken takia, ja illalla en jaksanut ajella enää trainerillä. Olo ei juurikaan parantunut, vaikka illalla söinkin hyvin. Onneksi sentään työmatkat tuli pyöräiltyä, joten ei päivä mennyt ihan lepäilyksi.

Tiistaina kävimme Peten kanssa kuntosalilla Esport Arenalla. Kovin oli meluisaa, kun samassa avoimessa hallissa vähän alempana pelataan salibandyä. Ei meidän kummankaan suosikkipaikka, vaikka lähellä onkin. Kuntosalikerta oli ihanan kallis, 15 euroa. Tunti treenattiin molemmat, ja kohtuullisen hyvin oli tilaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti