perjantai 4. lokakuuta 2013

Pää suoraan

Pääsin pitkästä aikaa käymään osteopaatilla. Edellinen aika jotakin kuukausia sitten peruuntui hänen sairastuttuaan, ja sitten jäin odottamaan peruutusaikaa, jota ei koskaan tullut. Lopulta varasin uuden ajan eilisaamuksi. Ja tulihan se käsittely taas tarpeeseen.

Lantio oli taas hieman vinossa, minkä olinkin kuullut jo fyssarilta pari viikkoa sitten. Sen lisäksi yläselkä oli jumissa niin, että pääkin oli kuulemma vähän vinossa. Itse en sitä ollut huomannut, mutta enpä ole aikaisemminkaan ollut kovinkaan herkkä huomaamaan jumeja tai muita harmeja kuopassa ennen kuin on liian myöhäistä. Yläselkäongelmat johtunevat huonosta työasennosta ja pyöräilystä.  Oma osansa on varmasti myös sillä, että juoksin pari viikkoa sitten maratonin juomapullo kädessä. Heti maratonin jälkeen varsinkin oikea olkapää tuntui kipeältä, mutta kipu hävisi onneksi pian.

En tiedä kuvittelenko vaan, mutta eilisissä uintitreenissä yläselkä ja kädet tuntuivat kyllä toimivan tosi kivasti. Pääkin kääntyi helposti molemmille puolille.

Varasin seuraavan ajan taas parin kuukauden päähän joulukuulle. Kyllä siihen mennessä saan varmasti taas jonkun paikan jumiin vaikken edes yrittäisi.

Osteopaattini Markku Torvinen on muuten vahva mies ja osallistuu pian veteraanien kahvakuulan MM-kisoihin Kroatiassa. Nyt kun vähän googlailin, törmäsin tähän videoon. En ollut aikaisemmin tiennyt miten kahvakuulassa kisataan, mutta tuostahan se selvisi. Melko rankan näköistä puuhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti