tiistai 29. lokakuuta 2013

Sisäpyöräilyä

Matkustin töiden jälkeen metrolla Itä-Helsinkiin hakemaan pyörääni, johon on nyt asennettu uudet aerotangot. Kotiinpäin tullessa olisin Jokeri-bussilla 550 päässyt melkein ovelta ovelle noin tunnissa, mutta bussinkuljettaja ei suostunut ottamaan minua kyytiin pyörineni. Pyöriä ei vissiin saa kuljettaa busseissa, nyt oli eka kerta kun kokeilin. Noh, onneksi metrossa ilmeisesti saa. Otin metron keskustaan ja sieltä edelleen junan Leppävaaraan, josta Pete nouti minut autolla. Helpommalla ja nopeammin olisin varmaan päässyt ajamalla, mutta ei ollut sopivia vaatteita, valoa, kypärää jne.

Polte oli kova päästä ajamaan, ja niinpä aloin heti kotiin tultuani ähräämään trainerirengasta paikalleen. Vain yhden sisurin paukautin rikki ennenkuin homma onnistui. Ilahduin kun tajusin, että seuraavan kerran kun vaihdan tri-pyörän takarengasta on jo kevät ja pääsen ajamaan ulos. Tänään kuitenkin hikoilin treenini sisätiloissa, vakkaripaikalla saunassa. Lauteet vaan vähän sivuun, pyörä aitiopaikalle, läppäri katseluetäisyydelle ja kuulokkeet korviin. Netflixistä laitoin pyörimään mielenkiintoiselta vaikuttavan uuden sarjan (Derek) ja siinä ajellessa ehdin katsoa kaksi ensimmäistä jaksoa. Mukavasti vierähti reilut 40 minuuttia.

Olin just menossa ottamaan kuvituskuvaa saunasta ja pyörästä, mutta Pete olikin jo tietämättäni napannut tämän:


Kuvassa lauteet ovat vielä saunomis-setupissa, nyt ne on siirretty puolisen metriä oikealle ja ajelulle on enemmän tilaa. Kuvasta näkyy myös hyvin, missä meillä säilytetään juoksu- ja pyöräilykenkiä; alalauteella. Ylälauteella puolestaan säilytetään erinäistä määrää urheilulaukkuja ja-pussukoita sekä juomapulloja. Alkuperäiseen tarkoitukseensa saunaa ei olla vähään aikaan käytettykään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti