sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Viikonlopun aktiviteetit

Eilisaamuna käytiin taas Märkyssä uimassa. Koska olin ollut vähän flunssassa, otin rennosti ja uiskentelin drillejä oman mielen mukaan kun Pete ui omaa pk-ohjelmaansa. Olin ottanut mukaan aika  paljon uintileluja: räpylät, snorkkelin ja kuminauhan nilkkojen ympärille. Räpylöillä oli kiiva potkia pitkästä aikaa, varsinkin kylkidelffarit olivat suosikkejani.

Snorkkelilla uidessa pitää nenässä olla klipsu, kun en osaa hengittää pelkästään suun kautta veden alla. Minulla on ilmeisesti liian pieni tai liukas nenä, kun klipsu koko ajan tahtoi liukua pois. En sitten kauhean montaa sataa metriä jaksanut uida sillä snorkkelilla, kun nenäklipsua piti koko ajan asetella paikalleen. Ihan hyvää treeniä päällekin se snorkkelilla uinti, kun heti ensimmäinen ajatus liikkeellelähdettyäni oli, että miten tässä nyt hengitetään. Vähän alkoi naurattaa itseänikin se hölmöily.

Tänään kävimme Esportilla ostamassa 10 kerran kuntosalikortit ja käytimme niistä ensimmäisen samantien. Lämmittelimme juoksumatoilla, ja jo viiden-kuuden minuutin jälkeen alkoi huipata ja muutenkin tuntua siltä, etten ole vieläkään ihan kunnossa. Niinpä jätin treenin tekemättä ja lopun päivää olen taas lepäillyt. Alkaa jo vähän kyllästyttää tämä lepääminen... Päätä vähän särkee välillä, mutta olo on muuten ihan ok. Toivottavasti jo alkuviikosta treenitkin alkavat taas sujua.

Tähän viikonloppuun on mahtunut ilahduttavan paljon kivoja juttuja: eilen olimme teatterissa (Jäniksen vuosi Ryhmäteatterissa) ja tänään kävimme leffassa (Gravity). Olen lukenut Paasilinnan Jäniksen vuoden joskus aikoja sitten, ja nyt teatteriesityksen jälkeen tekisi mieli lukea se uudelleen. Esitys oli ihan ok, ehkä pienellä tiivistyksellä siitä olisi tullut vieläkin parempi. Joihinkin kohtiin jäätiin harmittavasti junnaamaan vähän liian pitkäksi aikaa. Leffa puolestaan oli just sopivan mittainen, puolitoista tuntia, ja todella hyvä. Se oli ensimmäinen näkemäni 3D-elokuva, ja siinä oli sopivasti jännitystä ja aavistus syvyyttäkin. Sandra Bullock yllätti positiivisesti naispääosassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti