lauantai 2. marraskuuta 2013

Juhlan aika

Lauantai-aamun uinnista Märskyssä on meille Peten kanssa tullut jo melkein tapa. Onneksi eilen kuntopiirissä seurakaveri kertoi, että tänään on sunnuntain aukioloajat. Niinpä sain nukkua vähän pitempään ja lähdimme uimaan vasta yhdeksän maissa. Yllättävän moni muukin oli saanut saman ajatuksen,  sillä lyhyilläkin radoilla oli 5-6 uimaria kullakin. Aikaisempina lauantai-aamuina olimme uineet kahdestaan samalla radalla. Tulipa nyt kuitenkin vähän ohitellessa taas lajinomaista tiiviimpää tunnelmaa. 

Olin kirjoittanut treenin muistiin, Petellä oli oma suunnitelmansa. Verran ja drillit uin lyhyellä radalla, pitempiä patkiä varten siirryin nopeiden uimareiden 50 m radalle ja se osoittautuikin hyväksi päätökseksi. Tilaa oli enemmän ja  uitu matka oli helpompi pitää mielessä kuin lyhyellä radalla. Tässä päivän treeni:

100 verra
4x125 (25 potkuja, 50 vaparia (vu), 25 sculling, 25 vu)
4x25 vaparin vetoja jalat yhteen sidottuina 
4x125 (25 vaparia delfiinipotkuilla, 50 vu, 25 kylkisculling, 25 vu)
3x400 vu, hengitykset 5-3, 4-3, 3-2)
100 verra

Olen vähän jo alkanut saada kiinni tuosta uinnista jalat sidottuina. Täällä on siitä hyvä juttukin. Kuten siinäkin sanotaan, helppoa se ei ole mutta hienoa. Etenkin vedon ajoitukseen tulee kiinnitettyä huomiota ja ehkä ne jalat eivät ihan niin paljon vajoa kuin aikaisemmin. 4x25 on minulle tuota ihan sopiva matka. 

Tänään illalla on Helsinki Triathlonin kauden päättäjäiset. Mahtavaa päästä tapailemaan tuttuja ja pitämään vähän erilaista hauskaa kuin yleensä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti