torstai 13. helmikuuta 2014

Puoli päivää lomaan

Tiistai oli työmatkapyöräilypäivä. Aamulla meinasi vähän harmittaa, kun herättyäni huomasin lunta sataneen kolmisen senttiä. Omegawave-mittauksen ja muiden aamutoimien jälkeen lähdin kuitenkin ajelemaan. Lumisohjossa 11 kilometrin matkaan meni viitisenkymmentä minuuttia, ja työpaikalle saapuessani olo oli tutun hyvä. Työmatkapyöräily on kyllä paras alku päivälle! Iltapäivään mennessä lumi oli ehtinyt jo melkein sulaa, ja kotimatka sujuikin joutuisammin. Melko sumuista oli:


Ohjelmassa oli vielä lyhyt puolen tunnin juoksulenkki, jonka päätteeksi piti vielä juosta 4x10 sekuntia ylämäkeen. Petellä oli sama suunnitelma, ja lähdimme lenkille yhdessä. Se oli ihan mukavaa vaihtelua, vaikka vauhtia pitikin aina välillä vähän himmailla. Se kun tuppaa yhdessä juostessa helposti nousemaan vähän liiankin kovaksi. Vedot teimme samassa ylämäessä kodin lähellä. Niiden jälkeen juoksu tuntuikin paljon helpommalta.

Eilen kävin Esport Arenalla kahvakuulassa. Tunti oli tosi tehokas ja ohjaus ammattitaitoista; vieläkin on hartiat kipeinä. Jonkun oikean kyljen pikkulihaksenkin revähdytin niin, että tämänpäiväisessä uintitreenissä joka toisella vedolla sattui kylkeen. Kaikki muut näyttivät tulevan kahvakuulatunnille kahden tai kolmen hengen porukoissa, vain minä olin yksin. Olin kyllä yrittänyt houkutella Peteä mukaan, mutta toistaiseksi hän ei ole ryhmäliikuntatunneista innostunut. Meidän Esportin 10 kerran kortit menevät varmaan ihan näinä päivinä vanhoiksi, joten pitäisi sielläkin vähän useammin päästä käymään ettei jää kovin montaa kertaa käyttämättä.

Uinti tosiaan ei tänään sujunut kovinkaan kaksisesti, kun kylkeen sattui ja kropassa muutenkin tuntui eilinen kuulan nostelu. Treeni oli kuitenkin aika kiva. Pääsarjana uimme 800 metrin pyramidin, jossa ensin uitiin 25 m reippaasti ja sitten sama matka hitaasti, seuraavaksi 50 metriä reippaasti ja hitaasti ja sen jälkeen vastaavasti 75+75/100+100/75+75/50+50/25+25 metriä. Kyljen kipu tuntui hieman helpottavan treenin loppua kohden, ja tuntui että olisin voinut kovempaakin mennä ne nopeammat osuudet.

Huomenna lähden töistä jo puolenpäivän jälkeen, sillä lähdemme iltapäivällä ajamaan yöksi Kuopioon ja sieltä huomenna edelleen Rukalle talvilomaa viettämään. Hiihtoa molemmilla tekniikoilla tiedossa! Ja onhan Kuusamossa uimahallikin, siellä tulee varmaan käytyä kerran tai kaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti