torstai 3. heinäkuuta 2014

Eilinen

Minttu laittoi minulle positiivisuushaasteen, kiitos siitä! Haasteessa listataan viisi asiaa viitenä päivänä, ja joka päivä haastetaan joku mukaan. Julkaisutahti on vapaa.

Vähän jo eilisaamuna aavistelin, että päivästä voisi tulla hyvä, ja aloitin mukavien hetkien kuvaamisen samantien.

1. Kuljen nykyään töihin useimmiten kahdella bussilla ja vielä metrollakin. (Siis silloin kun en mene pyörällä.)  Pete oli lähtenyt lenkille anivarhain, ja katsoinkin ekassa bussissa kevyen liikenteen väyliä sillä silmällä. Parin kilsan päässä kotoa näinkin, kun hän teki kirmaili Pohjois-Tapiolan niityllä. Tunnistin juoksutyylin ja vihreät lenkkarit, vaikka olin aika kaukana. Kuvaa en ehtinyt ottaa.

Westendissä vaihdoin bussia, ja aurinko alkoi pilkahdella pilvien takaa. Siinä vaiheessa oli kännykkäkin jo käsillä. Olipa hieno aamu!

Westendinasemalla.

2. Vähän ennen kymmentä sain tosi kivan tekstiviestin pojaltani, kun hänen koko kevään jatkunut uurastuksensa palkittiin opiskelupaikalla Aalto-yliopiston Insinööritieteiden korkeakoulussa. Etukäteen olimme pisteitä laskeskelleet ja viime vuotisiin rajoihinkin vertailleet, eikä täyttä varmuutta sisäänpääsystä tietenkään ollut ennenkuin tulokset eilisaamuna tulivat. Opiskelupaikkaa juhlistimme mansikkakakulla.

Lasten ollessa pieniä ajattelin että voin ehkä lopettaa heistä huolehtimisen sitten sitten, kun opiskelupaikka löytyy. Nyt ymmärrän, ettei se taida oikeasti loppua koskaan, vaan se on jotenkin minuun sisäänrakennettu. Vähitellen olen oppinut nauttimaan myös tästä uudesta vapaudesta, kun ei ole kiire hakemaan tai viemään yhtään ketään minnekään, ainakaan säännöllisesti.

3. Kävin mukavien työkavereiden kanssa lounaalla remontin jälkeen juuri avatussa Vanhassa Kauppahallissa. Söin ravintola Storyssä aika hyvän kalakeiton ja jälkkäriksi ostin Espalta ison pehmistuutin. Mukavan kansainvälistä oli meininki keskustassa, taisi olla joku iso risteilijäalus visiitillä.

Vanhassa Kauppahallissa.

4. Löysin kivan inspiroivan jutun siitä, miten salasana voi muuttaa elämän. Alkuviikosta ennen lomaa sen vaihdon aika taas koittaa. Jo viimeisen reilun vuoden olen hakenut salasanainspiraatiota IM-maailmasta, ja siihen liittyen olenkin päättänyt osallistua elokuussa 2015 Kalmarin Ironmanille. Tahko triathlonista tulee sunnuntaina kiire kotiin nopean netin ääreen ilmoittautumaan.

Ehkä seuraavaksi voisin kokeilla jotain joogaan liittyvää. Haluaisin syksyksi löytää yhden hyvän vakituisen astangajoogatunnin. Pitäisi mennä taas jollekin kertauskurssille sitä ennen.

Hiirimatto on matkamuisto Kalmarista viime vuonna.

5.Swim & Grill -ilta kaverien kanssa. Kävimme Peten kanssa muutaman kaverin kanssa Pitkäjärvessä uimassa vajaan puoli tuntia ja sen jälkeen grillailimme yhden ystävän uudessa kodissa. Oli tosi mukavaa!

Pitkäjärven uimaranta. Vesi +16.

Tällaisena superpäivänä tämä haaste oli tosi helppo ja kiva tehdä, mutta eiköhän joka päivästä ainakin vähän pinnistämällä viisi positiivista asiaa löydy. Haastan niitä miettimään mukaan Arjan!

2 kommenttia:

 1. ee! Kiva, kun tartuit haasteeseen. Ja onnea tulevalle teekkarille! Hyvä valinta! Ja hienoa, että lähdet Ironmanille. toivotetaan nyt ensiksi tsemppiä ilmottautumiseen.

  arvaa vaan, hastoinko minäkin Arjan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli haaste, kiitos vaan! Joo, kyllä teekkarit ovat kivoja, varsinkin toi pieni tuleva kotiteekkari. Aika paljon pienempi osuus pääsi tänä vuonna sisöän kuin viime vuonna. En tiedä mistä johtui.

   Ilmoittautuminen Kalmariin on tosiaan se eka haaste. Toivottavasti onnistuu.

   Kyllä nyt satelee Arjalle haasteita. Toivottavasti Frankfurtista löytyy positiivisia asioita enemmän kuin tarvittavat viisi!

   Poista