perjantai 18. joulukuuta 2009

Kirpparille

Jo monen vuoden ajan nurkkiimme on kerääntynyt kaikenlaista pikku sälää; vanhoja vaatteita, kenkiä, pehmoleluja, astioita ynnä muuta ylimääräistä. Esimerkiksi taskumatteja löytyi neljä kappaletta. Tässä lähellä on onneksi kirpputori Akseli, jossa on myös ns. kokonaispalvelu. Kaikki kamppeet voi viedä sinne, ja he hoitavat myynnin ja vievät loput tavarat hyväntekeväisyyteen. Palvelu maksaa 50 eur plus puolet myyntituotoista.

Parin viikon ajan olemme keränneet tavaraa kotoa ja vähän mökiltäkin, ja kaksi rullakollista sitä lopulta tuli. Ne veimme äsken kirpparille, ja nyt vain odottelemme rahoja tilille. Yhtään en tiedä mitä odottaa. On se vaan ihanaa, kun taas tuli kaappeihin ja varastoon vähän lisää tilaa!

2 kommenttia:

  1. Mullakin on suunnitelmissa vuokrata kirpparipöytä ja myydä tarpeetonta vaatetta ja muuta roinaa, en vaan tunnu saavan aikaiseksi katsoa niitä tarpeettomia juttuja tuolta kaapeista.

    VastaaPoista
  2. Meilläkin meni aika pitkään siinä mietiskelyssä, mutta sitten asiat kyllä alkoivat edetä omalla painollaan kun kaikki se roina oli näkyvillä takkahuoneessa. Ihan kiva projekti se oli, ja nyt vaan odotellaan tuloksia. Vähän aikaa varmaan muistaa olla ostamatta mitään, jota ilmankin tulisi toimeen tai jolle ei ole tilaa.

    VastaaPoista