lauantai 19. joulukuuta 2009

Valoa!

Aamupalan jälkeen hankin tänään pikkuhien joulusiivouksessa. Imurointi sattuu edelleen selkään ja luovutinkin noin puolivälissä imurin Petelle. Siivouksen jälkeen lähdin Tapiolaan uimaan. Hallissa oli ihmeen vähän porukkaa; "nopeiden uimareiden" radalla koko aikana maksimissaan kolme uimaria. Ihanaa, kun mahtui uimaan hyvin eikä tarvinnut väistellä. Yksi uimahallin seinistä on kokonaan lasia, ja aina välillä sieltä paistoi aurinko suoraan sisään. Hallissa oli mahtava valo.

Uin kaksi ja puoli kilsaa, pääasiassa ihan normivauhtia hengittäen joka viidennellä vedolla. Aina välillä uin sata metriä kovempaa hengittäen joka kolmannella. Ainakin itse olin huomaavinani eron vauhdissa. Vähän olen nyt lipsunut niistä tekniikkatreeneistä, mutta olen järkeillyt, että tällä uintikokemuksella ihan perusuinnillakin varmasti kehittyy. Ehkä sitten ensi kerralla...

Tällä viikolla pyöräilin reilut kuusikymmentä kilsaa. Loppuviikosta selkä oli taas kipeä, ja perjantaina menin siksi bussilla töihin. Ilmeisesti auraamattomilla kevyen liikenteen väylillä ollut lumi sai tien pinnan sen verran epätasaiseksi, että selkään tuli ajaessa tärinää.

Meidän piti tänään lähteä mökille, mutta sen verran on vielä jouluvalmisteluja tekemättä, että jäimme sittenkin kaupunkiin. Mukavan rentoa on ollut pienestä joulukiireistä huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti