keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Pakkasta!

Hui kun tänään oli kylmä ajaa fillarilla. Olisi pitänyt laittaa tuulihousut farkkujen päälle, pipo kypärän alle ja rukkaset käteen, mutta en tajunnut ennen kuin oli liian myöhäistä. Liian vähän oli siis vaatteita päällä. Ajoin aamulla Pitäjänmäelle palaveriin ja sieltä iltapäivällä toimistolle ja edelleen kotiin. Se hyvä puoli pakkaskelissä kyllä on, ettei tule ainakaan hiki. Kilsoja tuli yhteensä parikymmentä.

Illalla olin pyöräilyn jäljiltä monta tuntia ihan jäässä, varsinkin kädet olivat kylmät. Lähdin kuitenkin Mäkelänrinteeseen uimaan, kun Pete houkutteli. Taas mentiin tutulla kaavalla: minä ajoin autolla, Pete juoksi. Aiemmin odotin Peteä uimahallissa molempien kassien kanssa. Nyt olemme kehittäneet prosessia niin, että menen autolta suoraan uimaan ja jätän Peten kamppeet autoon. Pete hakee kassinsa sitten omia aikojaan, ja tapaamme vasta altaassa. Tämä on kätevää, sillä yleensä haluan uida pitempään.

Uin kaksi kilometriä vaparia. Vähän tuntui väsyneeltä, eilinen uinti varmaan painoi käsissä. Syyskuusta lähtien uintikilsoja on nyt kertynyt melkein maratonin verran, 41,1. Ihmeellistä!

2 kommenttia:

  1. Kyllä varmaan saa olla tarkkana pakkasella pyörääillessä, että varmasti pukee tarpeeksi vaatetta. Hyrr.

    Onko susta vapaauintia mukavampi uida kuin muita?

    VastaaPoista
  2. Jaanaba, musta vapaauinti on ihan mahtavaa. Joskus tuntuu jopa, että osaan liukua. Sammakkoa osaan kyllä, mutta se on hitaampaa ja tekniikkani on varmasti siinä vieläkin puutteellisempaa. Uin sitä joskus hitaampien takana.

    VastaaPoista