perjantai 23. syyskuuta 2011

Edistystä

Voi vitsi, jo kolmas lepopäivä tällä viikolla kun pitää kerätä voimia sunnuntaita varten. Kuntopiirikin jää tänään väliin. Ensi viikolla pitää päästä taas mukaan, ettei pitokunto rapistu liikaa!

Eilisten uintitreenien yksi huippuhetki oli se, kun Krista-koutsi sanoi, että voisin siirtyä uimaan kokeiden uimarien ryhmään. Vaparin tekniikka on ilmeisesti parantunut, erityiset kehut sain kylkidelffareista. Olen tehnyt delfiinipotkuja myös selälläni ja vatsallani, mutta kylkidelffarit ovat kyllä ehdottomasti parhautta. Sekin oli kivaa, kun uitiin 6x100 m niin, että ekalla ja neljännellä satasella keskityttiin otteen hakuun, toisella ja neljännellä vetoon ja viimeisillä sadoilla metreillä vedon loppuosaan. Ylipäänsä uintitreenit ovat sitä parempia, mitä enemmän saa uida. Kokeneiden ryhmässä sitä uintia tulee joitakin satoja metrejä enemmän.

Ihmeen iso merkitys sillä märkäpuvulla on uinnissa. Kesällä olimme Peten kanssa märkkärit päällä ihan yhtä nopeita (tai hitaita), ja nyt altaassa olen selvästi nopeampi (sori Pete!). Uintiasennosta se ero varmaan suurimmaksi osaksi johtuu, ja Pete saikin Kristalta kehoituksen treenata potkuja ilman lautaa.

Tekisi mieli vähän tankata karkilla, mutta kun on se lakko päällä näillä näkymin jouluun saakka... Siskokin ystävällisesti lähetti pari pientä laatikkoa Jelly beansejä, mutta näillä näkymin ne syödään vasta jouluna kun karkkilakossa on pieni tauko.

4 kommenttia:

 1. Mä muuten katsoin eilen, että sun uinti näyttää mun silmään nätiltä, vaikken nyt kauheesti uinnista ymmärräkkään. Et alkuunkaan pärskyttele vettä sillain samalla tavalla kuin mä. Ja tsemppiä sunnuntaille!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä sunnuntain jotokselle!

  VastaaPoista
 3. Kipa, kiitos tsempeistä. Kohta nähdään toisiamme uintitreeneissä ehkä enemmänkin.

  Martsa, kiitos!

  Tänään on kyllä ollut väsynyt ja höntti olo, päätäkin särkee. Toivottavasti huomenna on paremmin!

  VastaaPoista
 4. Lupaavat oireet. Huomenna kulkee!

  VastaaPoista