tiistai 13. syyskuuta 2011

Miekkarissa

Olin elämäni ensimmäistä kertaa mielenosoituksessa, kun lähdin Kriittiselle pyöräretkelle parinsadan muun pyöräilijän kanssa. Ajoimme Lasipalatsin aukiolta Lauttasaareen ja sieltä reteästi Länsiväylää takaisin keskustaan. Muuten oli mukavaa, mutten ymmärrä miksi jotkut kilkattivat koko ajan niitä kellojaan. Se oli stressaavaa. Retki meni pääosin leppoisissa merkeissä kuitenkin, sillä sain ajaa kahden ystäväni kanssa. Lauttasaaren pyöräteiden huonon kunnon pääsin toteamaan taas kerran kotimatkalla. Voisin välillä ajaa työmatkat sitäkin kautta, mutta nykyisellään se on paljon hitaampi reitti. Ehkä sitten, kun Ruoholahden ja Finlandia-puiston yhdistävä Baana on valmistunut ja Länsiväylä muutettu puistotieksi!

Hyötypyöräilyä tuli tänään melkein kahden tunnin edestä, kun pyöräilin töihinkin. Aamulla kävin kiduttamassa vatsalihaksiani pilateksessa, ja heti työpäivän jälkeen kiersin Töölönlahden pari kertaa juosten. Ehkä sen juoksun olisi voinut jättää väliin, selkä tuli nimittäin kipeäksi. Pitää muistaa jatkossa pitää useampi päivä juoksutaukoa pitkän lenkin jälkeen.

3 kommenttia:

  1. Mua jäi kiinnostaan, että minkä puolesta mieltä osoititte?

    VastaaPoista
  2. Ohhoh, olipas huolimatonta kirjoittelua minulta. osallistujat toivovat pyöräkaistoja Lauttasaaren tielle ja Itämerentielle, jossa nyt on vaaralliset pyörätiet sekä toivovat Länsiväylän muuttamista puistokaduksi Lauttasaaresta Ruoholahteen. Utopiaa tietenkin espoolaisten autoilijoiden mielestä, mutta ainakin minut idea sai helposti liikkeelle.

    Kivoin kirjoitus mielenosoituksesta on mielestäni tämä: http://hbl.fi/lokalt/2011-09-14/gor-vasterleden-till-stadsgata

    VastaaPoista