maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuoden kuva

Vuoden viimeinen treeniviikko tuli täyteen eilen, kun sain illalla aloitettua trainerikauden. Pete vähän auttoi trainerirenkaan vaihtamisessa... Tein lämmittelyn jälkeen yhden jalan pyörityksiä ja lyhyitä vetoja. Huh kun tuli kuuma! Viime viikko lyhyesti:

ma lepo
ti pyöräily 75 min
ke juoksu 70 min
to lepo
pe juoksu 75 min, tekniikkatreeni kesti 2 h, mutta ehkä reilun tunnin juoksin/tein jumppavideoo
pe kuntopiiri 60 min
la uinti 50 min
su pyöräily trainerilla 60 min


Trainerilla ajaessani katselin pari jaksoa Konttoria. Hauskaa oli, vaikka hiki alkoikin valua silmille jo ekan jakson aikana. Atella alkaa olla jo aika kiva DVD-kokoelma, josta tämäkin on peräisin. Ei lopu meiltä ihan kohta traineriviihde...

Selailin vähän viime vuoden kuvia tavoitteena löytää vuoden paras, blogin aihepiiriin liittyvä räpsäys. Valitsin tämän Aten mökin terassilta ottaman kuvan:


Olemme kuvassa Peten kanssa juuri tehneet oman vajaan parin tunnin mökkitriathlonin (uinti 800 m, pyöräily 28, juoksu 4,5 km). Vaikka kisattiinkin ja Pete voitti, näyttää hymy olevan herkässä.

3 kommenttia:

  1. Konttori on ihan loistava sarja! Mietin vaan, että hankaloittaako trainerilla ajoa kun (ainaki minua) meinaa naurattaa sitä katsoessa ihan hervottomasti. ;D

    VastaaPoista
  2. Iina, niin on! Varsinkin se pomo on ihan KAMALA mutta silti jättihyvä! Ja Gareth... Ootko muuten katsonut Moderni perhe-sarjaa? Tulee torstaisin aika myöhään MTV3:lta, mutta sen voi katsoa myös Katsomon kautta: http://www.katsomo.fi/?treeId=33006032. Saattaisit ehkä tykätä siitäkin.

    VastaaPoista
  3. Joo siis David Brent ja Gareth Keenan on kaikessa kieroudessaan sen sarjan helmet.;D En oo katsonut Modernia Perhettä, mutta pitääpä tsekata - kiitos vinkistä!

    VastaaPoista