tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kaitalampi

Treenitunnit alkavat jo olla vähenemään päin ennen Kiskon lauantaista kisaa. Lauantaina kävin ajelemassa 1,5 tuntia pyörällä, sunnuntaina juoksin kympin ja illalla kävimme Peten kanssa Kaitalammella uimassa pari kilsaa. Vähän jo laiskotti illalla, mutta onneksi Pete houkutteli vielä uimaan. Päätimme kokeilla jotain uutta järveä, kun nämä tutut on jo aika monta kertaa nähty.

Kaitalampi on Luukissa, Vihdintien varrella. Se on hieno, kirkasvetinen pieni järvi. Ihan ensimmäisen risteyksen missasimme, mutta onneksi järven toisellakin puolella oli parkkipaikka. Rannoilla on hienoja kalliota ja aarniometsää, maisemat olivat mahtavat. Järven pohja oli pehmeä ainakin siitä kohtaa, josta menimme uimaan. Vastarannalla pienen kävelymatkan päässä olisi kyllä ollut pari laituriakin. Jonkun verran oli nuorisoa paistattelemassa päivää, ja pari perhettäkin näkyi kallioilla.

Tänään kävimme uimassa Kuusiksella. Meitä oli lopulta noin kymmenen hengen porukka, ja yhtäaikaa lähdimme uimaan. Koska meitä oli niin vähän, ei lähdössä tai uinnissa muutenkaan ollut mitään ihmeellistä. Ihan mukavasti kulki, ja fiilikset olivat taas korkealla.

Kiskoon on lauantaiksi lupailtu oli kahdenkymmenen asteen lämpötilaa, saas nähdä miten kone käy taas kuumassa kelissä! Kolmea tuntia lähden alittamaan, mutta ennätykseenkin tyydyn jos ei oma haamurajani vielä ensi lauantaina(kaan) alitu.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä Kiskoon ja ennätysjahtiin! Toivotaan suotuista ilmaa, ettei olisi ihan niin kuumaa kuin viime kesänä.
    Miia

    VastaaPoista
  2. Kiitos Miia! Siltä näyttää, ettei ainakaan tarvitse palella!

    VastaaPoista