lauantai 6. lokakuuta 2012

Juoksua ja kuvia

Kauden viimeinen kisa, Vantaan puolikas lähestyy kovaa vauhtia. Treenailu on sujunut suunnitellusti. Torstaina olin masters-uinnissa, eilen kuntopiirissä ja tänään juoksin tunnin lenkin, josta viimeiset 30 min kisavauhtia. Tavoitteena oli juosta kisa pojan kanssa, mutta hän on ollut jo viikon sen verran kipeänä, ettei taida lähteä viivalle reilun viikon päästä.

Allergiaoireet paranivat ihan mukavasti viikon aikana. Nyt perjantaina tuli iso takapakki, kun jouduin istumaan tunnin neukkarissa, jossa oli taas jossain näkymättössä jotain allergeeniä. Kasvot turposivat taas, silmien ympärykset ovat ihan punaiset ja kaula ruman läikikäs. Nooh, ehkä se iho tästä nyt taas paranee. Jos ei, täytyy taas hakea apua lääkäriltä.

Ostin viime viikolla SPIbeltin, jotta saan kameran tai kännykän mukaan lenkille ja kisoihinkin. Siihen on kätevä laittaa myös Polarin GPS-mötikkä. Hyvin tuntuu toimivan, ei hölsky kuten myyntipuheissakin luvattiin. Nämä pari kuvaa nappasin kännykällä Otaniemestä tänään. Tässä vaiheessa oli vielä alkuverra menossa, ja maltoin pysähtyä pariksi sekunniksi. Ihan mahtava keli, toivottavasti huomennakin paistaa kun ohjelmassa on parin tunnin pyörälenkki.

Olen lokakuun ajan tviitannut päivittäin, vaikka muuten Twitter-tililläni onkin ollut hiljaista. Alkusysäyksen tälle tvittausinnostukselle sain Fat Mum Slim -blogin haasteesta, jossa on joka päivälle oma kuvausaihe. Kuvat otan kännykällä, kun se on aina mukana kuitenkin ja sillä voi myös tviitata samantien. Yllättävän paljon aiheita tulee mietittyä etukäteen. Tänäänkin mietin pitkään, mistä kaikesta olen kiitollinen. Löytyyhän niitä aiheita Suomen itsenäisyydestä vaikka mihin triviaaliin pikkuasiaan. Lopulta päädyin aika pieneen aiheeseen kuitenkin, myötätuuleen. Laitoin kuvituskuvaksi tuon ylemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti