lauantai 20. lokakuuta 2012

Lepoa

Pidin perjantaina vapaata, ja lähdimme mökille tyttären ratsastustunnin jälkeen. Nyt on taas alkanut se monen kuukauden putki, että mökille ajaessa on aina pilkkopimeää. Mukavan rennosti meni loppuviikko, vapaa-ajalla olen lähinnä lepäillyt ilman varsinaista treeniohjelmaa.

Mökillä piti tehdä vähän hommiakin; nostaa vene ja laituri kuivalle maalle ja haravoida pihaa. Vene nousi helposti, mutta laiturin kanssa oli vähän ongelmia, kun järven vesi oli poikkeuksellisen korkealla. Jopa niin korkealla, että laiturin keskiosa oli kiinnikkeistään. Keväällä teräsputket uppoavat helposti savipohjaan, ehkä ne menivät viime keväänä jopa vähän liian syvälle:Hetken aikaa luulin jo, että putket pitää jättää järveen talveksi, koska niitä ei saisi väännettyä laiturilta ylös. Pete putosi vahingossa järveen yrittäessään ja sai kuin saikin väännettyä putket ylös saven tiukasta syleilystä. Kylmää oli ja päätä alkoi kuulemma melko nopeasti särkeä. Viitisen minuuttia siinä kaikkineen meni.Taittelimme kesäkalusteet parvekkeen alle, haravoimme vähän lehtiä ja kävimme metsässä poimimassa korillisen suppiksia. Ihmeen paljon normaalia pitemmältä tuntuu kolmen päivän viikonloppu. Molempina päivinä kuljin ympäri tonttia kameran ja jalustan kanssa, ja sekin oli ihanaa.
Aitan seinälle ripustimme valokuvasuurennoksen aitan matkasta tallin pihalta mökille:Kohta lähdemme Heltrin uintitreeneihin Malmille, huomenna ohjelmassa on Helsinki International Horse Show tyttären kanssa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti