maanantai 31. joulukuuta 2012

Kuumetta...

Lensimme eilen Salt Lake Citystä New Yorkiin. Vaihdoimme konetta Chicagossa, joten koko päivä siinä vierähti. Tämän reissun lennoista on jo viisi kuudesta mennyt ihan putkeen; lennot ovat kulkeneet ajallaan ja kaikki laukutkin ovat tulleet kanssamme sama matkaa. Jäljellä on enää suora lento New Yorkista Helsinkiin loppuviikosta, ja tällä tuurilla sekin menee hyvin. 2006 ja 2008 meillä oli aikamoisia vaikeuksia lentojen kanssa, ja siksikin tämä reissu tuntuu ihan ihmeellisen kivalta.

Pääsimme eilen hotellille kymmenen jälkeen illalla. Huoneemme on pieni, kulmassa ja kaikista ikkunoista vetää, mutta näkymät ovat hienot. Alla kuva ikkunastamme 35. kadulle. Empire State Buildingkin näkyy, ei tosin kuvassa.

Hotellissa on ihan ok kuntosali, mutta minulla ei ole sinne mitään asiaa kun olen kuumeessa. Jo eilen toisella lennolla alkoi nenä vuotaa ja aivastuttaa. Nyt särkee lisäksi silmiä ja vähän päätäkin. Kurja aika ja paikka olla flunssassa, mutta eihän sille mitään voi. Vähän chillailemme huoneessa, ja sitten lähdemme Times Squarelle katsomaan miljoonan muun ihmisen kanssa, miten pallo putoaa. Kaupungilla oli ihmisiä jonossa sinne jo tunteja sitten, kun kävimme ihmettelemässä suurkaupungin menoa. En usko, että pääsemme kovinkaan lähelle esiintymislavaa, jolle tänään nousevat ainakin Taylor Swift, Psy ja Carly Rae Jepsen. Ilmeisesti jotain screenejä on pystytetty meille, jotka emme halua jonottaa yli 12 tuntia päästäksemme parhaille paikoille.

Toivon, että flunssa vähän helpottaa ja pääsisin jonain aamuna lenkille Central Parkiin joskus ensi vuonna. Saa nähdä onnistuuko.

Hyvää uutta vuotta 2013!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti