sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Lenkkikuvia

Avasin trainerikauden eilen. Petri oli ystävällinen ja vaihtoi tri-pyörääni trainerirenkaan ja taka-akselin, itse virittelin Macin saunaan trainerin seuraksi. Meillä on nyt Netflix, ja sieltä löytyy ihan mahtavan paljon hyviä trainerisarjoja, mm. suosikkini 24. Ajoin noin tunnin treenin, jossa oli yhdellä jalalla pyörittelyä ja parinkymmenen sekunnin vetoja. Aika-ajoangot pyörässäni ovat ihan suorat, ja ranteet tuntuvat väsyvän. Täytyy varmaan alkaa katsella uusia tankoja, jos en noihin totu. Saunassa ajellessahan se ei kamalasti haitaa, kun ei tarvitse ohjata, mutta keväällä maantiellä ei voi pitää käsiä ristissä aika-ajotankojen päällä.

Illalla kävin pojan kanssa Heltrin uintitreeneissä Malmilla. Normisettiä mentiin, lopussa oli kiva viesti. Uinti tuntui paljon kevyemmältä kuin perjantaina, toki matkaakin oli nyt vähemmän ja taukoja enemmän.

Tänään kävin juoksemassa pitkän lenkin. Vähän pöperöisiä olivat kotikulmien kevyen liikenteen väylät, välillä tuntui ettei matka oikein taittunut. Sykkeen pidin PK1-alueella, ja välillä piti joku jyrkkä mäki kävellä ylös. Aikani kuluksi nappasin kuvia matkalle sattuneista Länsimetron työmaista. Päivän sana oli oranssi ja lenkin jälkeinen tunne kipu selässä. Ei olisi sittenkään kannattanut juosta liukkaalla epätasaisella pinnalla.

Otaniemi:Keilaniemi:Keilaniemi Karhusaaren kohdalla:Maansiirtorekkoja siellä oli parisenkymmentä:Hanasaari:Lopulta Tapiola, joka tuntuu olevan kokonaan yhtä metrotyömaata nykyään:Länsimetron pitäisi valmistua vuoden 2015 lopussa. Olenkohan jo Ironman sitten kun pääsen ensimmäistä kertaa metrolla töihin? Kalmar 2015 vähän siintelee jo mielessä.

Lauantaina kävimme Peten kanssa mökillä tekemässä lumityöt ja imuroimassa kuolleet hyönteiset pois lattioilta. Hiiriä ei tällä kertaa ollut jäänyt loukkuihin. Olisi tehnyt mieli jäädäkin sinne, mutta sitten ei oltaisi ehditty treenaamaan kunnolla. Vähän kyllä harmittaa, kun ei siellä ole viime kuukausina juurikaan tullut vietettyä aikaa. Sama juttu tuntuu tosin toistuvan vuosittain loka-joulukuussa, kun on pimeää ja märkää; ei vain tee mieli eikä oikein jaksakaan lähteä mökille viikonopuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti