keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kärpäsenä

Siperian kylmä on vallannut pääkaupunkiseudunkin tällä viikolla. Eilen lähdin töihin pyörällä hieman liian kevyissä kamppeissa, ja heti ensipolkaisujen jälkeen oli hieman liian viileä meininki. Varsinkin reidet ja noin yhdeksän kilsan kohdalla Olympiastadionin kulmalla myös varpaat alkoivat olla jäässä. Silmät alkoivat vuotaa kylmästä ja viimasta jo alkumatkasta. Jotenkin paradoksaalista, että kuivat simät vuotavat, mutta niin se vain on. Välillä silmissä oli niin paljon vettä, että näkökin sumeni.

Työpäivän aikana silmiä alkoi särkeä, ja siksi käväisin työpaikkalääkärillä hakemassa vähän stydimmät silmätipat. Varmaan oli toimistossakin todella kuiva ilma. Uudet tipat auttoivatkin heti. Tämänpäiväisillä pyöräilyillä suojasin silmät laskettelulaseilla. Näytän lasit päässä ihan kärpäseltä; lähes puolet kasvoista jää niiden alle. Se on tietysti näin kylmällä vaan ihan hyvä, vaikka näyttääkin tyhmältä. Mutta eivätkä silmät vuotaneet, ja ihan koko matkan näin hyvin eteenpäin. Heltta vähän paleli, kun unohdin kaulasta buffin, mutta muuten olo oli mukavan lämmin. Pyöräkin toimi kovasta pakkasesta huolimatta moitteetta.

Eilen ajelin lyhyitä maksimivetoja Wattbikella ja tänään kävimme Peten kanssa Esport Arenalla juoksemassa satasen vetoja. Kyllä voi kaksikymmentäkin sekuntia tuntua todella pitkältä ajalta!

Kuva on aikaisemmalta Esport-visiitiltä. Tänään oli radalla ja salilla väkeä kuin pipoa.

2 kommenttia:

  1. No, onneksi olin eilen laiska enkä tullut illalla salille, jos siellä oli jo muutenkin liikaa porukkaa. Pitäisi vaan jaksaa mennä aina aamusalille, niin saisi olla keskenään itsensä kanssa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salilla näytti olevan todella täyttä, siellä olisi varmaan joutunut vähän jonottelemaan. Circuitissakin näytti olevan joka laitteella joku. Juoksemaan mahtui kyllä, vaikka porukkaa olikin ehkä normaalia enemmän. Aamusali olisi varmaan parempi!

      Poista