lauantai 11. tammikuuta 2014

Kiva lauantai

Taas oli Märskyssä hyvin tilaa (ja mukavasti tuttuja!), kun kävimme Peten kanssa aamulla uimassa. Kroppa ei ollut kipeytynyt ihan niin pahasti perjantaisesta kuntopiiristä kuin viikkoa aikaisemmin. Silloin oli vähän joka paikka kipeänä, etenkin ojentajat. Yritin nimittäin tehdä punnerruksetkin täysillä. Eilen Pete tuurasi kuntopiirin matkoilla ollutta vakivetäjää, ja ihan mukavastihan se meni. Oli musat ja kaikki. Henkkoht en tykännyt Staminasta, mutta eikös joku kollega juuri siitä valinnasta tullut erikseen kiittämään kuntopiirin jälkeen.

Päivä muuttui vieläkin parempaan suuntaan kun uinnin jälkeen kävimme Velosportissa. Peten piti hankkia pistosuojausteippiä ja minullakin oli jotain pieniä tarpeita; hummerihanskat ja ohuet kengänsuojat. Hummerihanskoissa on peukalolle oma kolonsa ja muille sormille kaksi osiota. Uskoisin niiden olevan sormikkaita lämpimämmät ja kätevämmät. Kylmillä keleillä olen tähän saakka käyttänyt lasketteluhanskoja, mutta ne ovat vähän kömpelöt eivätkä edes kovin lämpimät. Muistimme ostaa myös uusia sisärenkaita pojan maastopyörään.

Kaikkea löytyi.
Lounaan ja pienen lepäilyn jälkeen kävimme Sellossa. Vanhat paksut neopreenikengänsuojani ovat olleet hajoamispisteessä jo vähän aikaa, ja Sellon suutari tikkasi ne taas kuntoon viidellä eurolla. Hyvää oli palvelu siellä - näytin mistä on sauma auennut ja kaveri alkoi heti hommiin. Parin minuutin kuluttua oli jo valmista. Eiköhän niillävielä parit pakkastalvet ajella.

Pientä pakkasta on ollut aamusta lähtien, ja vihdoin iltapäivällä alkoi tulla lunta! Niinpä sain juosta alkuillan lenkin pienessä lumisateessa. Maa oli jo valkoinen, enkä tarvinnut otsalamppua edes valaisemattomilla osuuksilla.

Tarvaspään silta.
Loppuilta meneekin kotisohvalla kahdestaan verkkareissa, kun lapsoset ovat omilla teillään. Mukavaa lauantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti