sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Ei lenkkiä, mutta uintia, futista ja joogaa

Amerikan säähän kuulostaa jo ihan meidän säältä - sadetta ja kymmenisen plusastetta! Täällä paistoi tänään ajoittain aurinkokin. Lounas-Suomessa on sähköjä poikki, toivottavasti mökillä vaan on kaikki kunnossa. Täälläkin tuulee aika kovasti.

Aamulla lähdimme heti yhdeksältä Mäkelänrinteen uimahalliin uimaan koko perhe + Aten kaveri Martin. Peten kanssa uimme kilometrin ja köllöttelimme sen jälkeen terapia-altaassa. Rentouttavaa oli, ja totesimmekin, että useammin voisi uimassa käydä. Atte hyppäsi muuten 7.5 metristä ensimmäistä kertaa!

Illalla pelasin tunnin futista Nellin joukkueen muiden äitien kanssa Silkkiniityllä. Sen jälkeen menin vielä joogatunnille. Jooga on kyllä ihanaa! 12 kerran kurssi on kohta puolessa välissä, pian täytyy alkaa miettiä, kuinka joogaharrastusta saisi kätevästi jatkettua (siis missä täälläpäin olisi alkeisjatkokursseja). Joogassa venyvät hyvin mm. jalkojen isot lihakset. Se tekee hyvää, koska muuten venyttelyt tuntuvat jäävän hyvistä aikeista huolimatta välillä aika vähälle. Monta kertaa olen kyllä muistanut sen yhden kerran, kun kävimme Ninan kanssa yhdessä joogatunnilla JCC:ssä. Nyt ei ole naurattanut ihan yhtä paljoa.

Petri teki meille tammilankusta hienon kirjahyllyn makuuhuoneeseen. Nyt mahtuvat kaikki kirjat ainakin hetken kirjahyllyyn. Seuraavaksi maalaamme Aatoksen antaman senkin valkoiseksi ja senkin päälle tulee kirjahylly.

Park Cityn Outlet Mallin uutiset kuulostivat hyviltä, mennään sinne pian yhdessä juoksuvaateostoksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti