lauantai 11. lokakuuta 2008

Lauantai-päivän huumaa

Nelli on parhaillaan Annan synttäreillä, siksi emme päässeet mökille tänä viikonloppuna. Aamulla kävimme Helsingissä vähän kaupoilla ja syömässä Santa Fe'ssä. Löysimme WTC:stä kaupan, joka myy amerikkalaisia ruokatavaroita, mm. vaahtokarkkikaakaota ja mac'n cheeseä. Nelli sai herkkuaan taas pitkästä aikaa.

Nelli oli eilen ostanut itselleen Nomination-rannerenkaan. Tänään piti jo mennä hankkimaan siihen uusia osia. Itsekin ostin samanlaisen. Siihen voi sitten joulu- ja synttäripäiviksi ostaa aina uusia osia. Nellillä on jo kiinalainen horoskooppimerkkinsä härkä ja omena, minulla vasta teksti yoga.

Iltapäivällä Atte lähti Martinin kanssa uimaan Mäkelänrinteeseen (junalla!) ja Nelli treenien jälkeen synttäreille. Ripsiväriä, puuteria jne...

Lenkillekin ehdin: juoksin Karhusaareen ja takaisin, yhteensä noin 12 km. Yritin pitää sykkeen alhaalla, alle 140:n. Aikaa meni noin 1,5 tuntia. Oli ihana juosta, kun maassa oli paljon lehtiä ja Karhusaaressa merikin tuoksui. Ehdin onneksi kotiin katsomaan Suomi-Azerbaidzhan -pelin toisen puoliajan. Suomi voitti 1-0!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti