lauantai 4. lokakuuta 2008

Karhusaaren ympäri

Täällä Suomessa on jo useamman viikon ollut lämpötilan 10 asteen molemmin puolin ja vettäkin on tullut. Normaali syyssää siis! Topissa ja juoksuhameessa olen juossut viimeksi elokuussa. Pitkät juoksutrikoot ja takit ovat olleet käytössä jo viikkoja.

Tänään lähdin lenkille vietyäni Nellin futismatseihin. Juoksin Karhusaareen ja Tapiolan kautta takaisin. Alussa meno tuntui vähän kankealta ja ehdin jo ajatella, että joka toinen lenkki näyttää sujuvan hyvin ja joka toinen vähän huonommin, mutta juoksu alkoi sujua paremmin ekan kilsan jälkeen.

Sykemittarini on huollossa, ja yritin juosta hitaasti. Aina välillä hiljensin vauhtia, kun askel alkoi pidentyä. Karhusaaren lenkki on siitä kiva, ettei paljon tarvitse autotien vieressä juosta. Keilaniemen rannoilla ei näkynyt ketään, Karhusaaressa oli pari pyöräilijää ja kalastajaa.

Noin tunnin juoksun jälkeen kokeilin Dexalin sitruunageeliä, eikä vatsani siitä kyllä tykännyt, kuten olin olettannutkin. En pystynyt edes heti nielemään sitä, vaan sitä piti vähän ensin pyöritellä suussa. Sotkuistakin se touhu oli. Mulla oli juoksuvyökin mukana ja siinä 4 pientä vesipulloa. Kolme niistä sain juotua, hörppäsin pari kulausta aina 15 minuutin välein. Lenkin päätyttyä tuntui siltä, että olisin voinut jatkaa pitempäänkin.

Lenkin jälkeen ehdin nähdä Nellin kolmannen pelin Tapiolan urheilupuistossa. Pelin jälkeen kävimme pikaisesti syömässä kotona ja lähdimme kiireen vilkkaa takaisin urheilupuistoon, jossa alkoi Hongan naisten peli. Nelli oli pallotyttönä ja minä kioskissa myymässä.

Paljon terveisiä Lindalle perheineen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti