sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Ei onnistunut

Kausi päättyi lässähtäen keskeytykseen Espoon Rantamaratonilla. Kaikki oli hyvin, tankkaus ok, keli loistava mutta noin kahdenkympin kohdalla tiesin että neljä tuntia ei mene tänään rikki. Jaloista kaikki voima rupesi olemaan kateissa ja sitten pikkuhiljaa rupesi juoksu vaan hyytymään. Ihmeellisesti sattui etureisien yläosaan, se oli uusi tuntemus.

Raukkamaisesti sitten päätin että olkoon saatana ja juoksin Haukilahteen missä tiesin että Puoliso on kannustamassa. Mentiin sitten vaan kahville ja homma oli siinä.

Kun ainoa syy miksi olin mukana oli tuo neljän tunnin alitus kun HCM:llä meni 27 sekuntia yli, niin näin sitten päätin. Kai sitä olisi maaliin päässyt mutta olisi ollut tosi vaikeaa ja toipumiseen olisi mennyt kauan. Seli seli plääh.

Nyt on juoksut ohi vähäksi aikaa, ainakaan ei ole mitään tavoitteita asetettuna. Mutta vielä se neljä tuntia menee ali vaikka henki lähtis. Ensi vuonna, tai sitten joskus myöhemmin...

3 kommenttia:

 1. No ni, niin sitten kävi ja ymmärrän kyllä keskeytyksen kun hait parempaa aikaa kuin HCM:llä.

  Kyllä niitä tavoitteta sit taas tulee kun on tullakseeen, itekään en tiedä missä ja mitä juoksen seuraavaksi.

  Jatketaan omaksi iloksi juoksua nyt toistaiseksi. =)

  VastaaPoista
 2. Terve Pia ja Petri!

  Löysin bloginne ihan sattumalta perjantai-iltana ja koko viikonlopun olen kirjoituksianne lukenut. Ihanan inspiroivaa ja aktiivista juoksuharjoittelua!

  Olemme juuri aloittaneen mieheni kanssa HCM 2010:lle harjoittelun. Tällä hetkellä motivaatio on korkealla, vaikka kunto ei todellakaan ole vielä edes lenkkeilytasolla. Pikku hiljaa kuitenkin ja rauhassa, ettei tule haavereita tai muita mutkia matkaan. Onhan tässä ensi elokuuhun vielä jonkin verran aikaa :)

  On ollut iloa lukea kehittymisestänne juoksijoina ja toivottavasti intoa on vielä epäonnien jälkeenkin jatkaa hölköttelyä aina seuraavaa maratoonia silmällä pitäen.

  Joka tapauksessa, pitkälle olette päässeet jo, joten hatun nosto siitä! Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 3. Jaanaba, ensi vuoteen menee seuraavat tavoitteet, eikä vielä oikein ole selkeää käsitystä, mitä ne tarkalleen ottaen voisivat olla. Puolimaraton tai maraton tai molemmat, katellaan nyt.

  Harriet, kiitos kivasta kommentista. Hyvä, että on tavoite, jota kohden pinnistellä. Meillä oli vuosi sitten ihan sama juttu! Kantsii muuten ilmoittautuessa maksaa se 5 euron lisämaksu, jolla ilmoittautumisen voi sairastapauksessa siirtää seuraavalle vuodelle. Kaikkea voi sattua...

  Kyllä tässä vielä hölkötellään kilsa jos toinenkin. Kiitos tsempeistä!

  VastaaPoista