keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Hiljaiseloa

Voi vitsi millaista makoilua tämä elämä nykyään on! Monta tuntia illassa pötköttelen olohuoneen sohvalla telkkarin ja läppärin ääressä.Tylsää!

Maanantaina kävin taas lääkärissä seurantakäynnillä. Lekurin mielestä paraneminen on jo hyvässä vauhdissa. Sain lisää särky- ja tulehduskipulääkkeitä vielä kuukauden tarpeiksi. Sairaslomaakin olisin saanut viikon-kaksi, mutta sanoin haluavani mennä jo töihin. Yritän tehdä osan töistä etänä (sohvalla makoillen) ja työpaikalle tilasin satulatuolin. Saan sen perjantaina. Toivottavasti siinä voin sitten jotenkin istuakin. Nyt olen palavereissa lähinnä seisoskellut ja työpöydän ääressä nojaillut eri tavoin yhteen polvituoliin, jonka sain lainaksi kolleegalta.

Nelli on leirikoulussa ja Atte lähes kaikki illat taekwondo-treeneissä tai ulkona kavereiden kanssa. Kotona on nyt siis tosi hiljaista, kun Petekin on lenkillä.

Uusimmassa Talouselämä-lehdessä oli mielenkiintoinen juttu ja Ponnistus Pilatus -jumppaohje. Ajattelin kokeilla, kunhan saan selän taas kuntoon. Video latautui liian hitaasti, mutta alkuun pääsee varmaan niillä pdf-ohjeillakin.

2 kommenttia:

  1. Oioi, hyvä linkki! Täytyypä ottaa omaankin ohjelmaan, kun munkin selkä on alkanut aina välillä vihloa.

    Ja tsemppiä makoiluun! Kato vaikka putkeen kaikki suosikkileffat/sarjat, joita oot aina halunnut kattoa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsemppauksesta. Täytyy varmaan katsoa, mitä telkkuohjelmia netistä löytyy, kun alkaa tämä normiohjelmisto jo jotenkin tympiä...

    VastaaPoista