sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Hommia ja hankintoja

Viime keskiviikkona oli vapaauintikurssin viimeinen kerta. Uinnit videoitiin ja saimme niiden perusteella henkilökohtaista palautetta. Läksyksi minulle jäi mm. varmistua siitä, etteivät kädet ole yhtäaikaa edessä (!) ja että ne molemmat kulkevat vartalon keskilinjan oikealla puolella. Uintiope Yan lupasi yrittää muistaa tuoda videoni muistitikulla Tapiolan uimahalliin keskiviikoksi, toivottavasti muistaa. Voin sitten yrittää siirtää sitä tänne blogiinkin.

Heti uintitunnin jälkeen yhdeksän maissa lähdimme vielä mökille, jossa työlistalla oli mm. laiturin nosto. Äitini ja miehensä avulla saimme sen onneksi kuivalle maalle. Itse en voinut hommaan tänä vuonna osallistua ollenkaan kipeän selän vuoksi. Suunnitelma pienimuotoisen telakan rakentamiseksi virisi myös, niin koville joutuivat nostajien selät tänäkin vuonna. Jokasyksyiseen tapaan olivat kärpäset tehneet invaasion mökkiin. Lähtiessämme viimeksi myrkytimme koko höskän Baygonilla, ja nyt mökin lattialla oli satoja kuolleita kärpäsiä.

Tänään sunnuntaina kävimme Peten kanssa Mäkelänrinteessä uimassa. Ennen uintihommia teimme varustekaupassa pienimuotoisia hankintoja; molemmille uimalasit vahvuuksilla (kyllä, ihan suoraan hyllystä!) ja minulle kätevä pikku vehje käännösten laskemiseen (kuvassa). Siinä painetaan nappia aina kun kääntyy, ja pysyy siis hyvin kärryillä uiduista metreistä. Uin 2 kilometriä ja aikaa siihen meni vajaa tunti. 40 altaanväliä Mäkelänrinteessä, mutta 80 Tapiolassa tai Leppävaarassa... Keskisyke oli 149, maksimi 164 eli aika korkealla mennään. Jos viime syksynä opettelin juoksemaan hitaasti, tänä syksynä opettelen sitten uimaan hitaasti... Uiminen tuntuu tosi kivalta edelleen; toivottavasti harjoittelu nyt monipuolistuu ihan pysyvästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti