perjantai 23. lokakuuta 2009

Kiva kurssipäivä

Koska koulutuspäivä alkoi vasta yhdeksältä, ehdin ennen kurssia tehdä kaikenlaista kivaa. Menin Vallilaan pyörällä mennen tullen ja aamulla vielä Mäkelänrinteen uintikeskuksen kautta. Kilsoja tuli pyörällä yhteensä 23 ja uimalla 1,5. Aamulla näin Turun motarin alkupäässä auton ojassa, ambulanssi ja paloauto olivat jo paikalla. Keskuspuistossa en ajanut ihan suorinta reittiä Pasilaan, vaan huomasin vasta Pasilan tv-tornin nähdessäni olevani menossa väärään suuntaan. Takaisin sitten vaan. Välillä ajoin joillakin ratsastuteilläkin, jotka olivat ihan mutaisia ja liukkaita. Valoisassa olisi suunnistaminenkin ollut helpompaa.

Mäkelänrinteessä oli puoli kahdeksan maissa paljon porukkaa, mutta kyllä sinne mukaan mahtui. Uinnin jälkeen oli mukavan lämmin olo ja ensimmäisen kerran tuli jälkihiki. Ostin kahvilasta mukaan juustosämpylän ja tuoremehun, koska olin lähtenyt kotoa ilman aamiaista. Mäkelänrinteeltä oli kurssipaikalle vain reilu kilsa, joten se pätkä taittui hameessa ja pikkukengissä. Siihen asti oli ollut vähän enempi lajinomaiset kamppeet päällä.

Tarvitsen toisen pyörälaukun. Nyt mulla on vain yksi, ja se oli tänäänkin ihan täynnä. Kun on paljon kampetta, olisi hyvä jakaa tavarat kahteen laukkuun pyörän molemmin puolin. Aamulla pyöräni melkein kaatui, kun jouduin pysähtymään Itä-Pasilan aseman lähellä ihmisten tungetsiessa ratikkapysäkille. Pyörälaukku painoi pyörää vinoon, ja sitä oli vaikea pitää pystyssä hitaassa vauhdissa. Aika paljon sitä kampetta uinti- ja työreissulle tarvitseekin; pyyhe, uikkarit, nesessääri, työvaatteet ja -kengät, takki jne.

Alla kuva pyörästä ja pyörälaukusta täynnä tavaraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti