lauantai 3. lokakuuta 2009

Uusi kamera

Sain tänään uuden kameran, kun kävimme aamupäivällä keskustassa. Päädyin ostamaan Canon EOS 500 D:n kittiobjektiivilla 18-55 mm. Iltapäivällä sain kameran toimintakuntoon ja napsin automaattiasetuksilla kuvia kotoa ja Laajalahdelta. Mukavaa on, ja opeteltavaa riittää pitkäksi aikaa. Ehkä huomenna luen käyttöopasta vähän automaattiasetuksia pidemmälle.


Yllä valitut palat kirjahyllystä (joka muuten pitäisi järjestää; kirjoja on ihan liikaa muualla kuin hyllyssä). En ole aikaisemmin kuvannut myöskään vessan kaakeleita (alla). Nyt on nekin ikuistettu!


Alla olevalla pysäkillä usein odottelen aamulla bussia ja lasken ohi ajavia autoja.


Kuvauslenkkiä lukuunottamatta en tänään ole ulkoillut, mutta torstaina ja perjantaina kävin pyörällä töissä. Molempina aamuina piti jo laittaa kypärän alle ohut Niken skull cap -pipo, niin kylmää oli.

5 kommenttia:

 1. Ooo, hienoja uutisia ;) Ja kivat kuvat!

  VastaaPoista
 2. Joo, on tätä odotettukin! Rajalalla oli nyt hyvä tarjous, siksi aktivoiduin. Just nyt mietin, pitäisikö lähteä Peten lenkkiseuraksi fillarilla, vaikka luvassa on sadetta. Toisaalta se olis hyvä photo-opp, toisaalta minä ja kamerani voidaan kastua. Ehkä lähden kuitenkinja otan mukaan muovipussin kameraa varten...

  VastaaPoista
 3. Ooh! Olen itse pohtinut juuri tuota samaa kameraa! Ystävälläni Krinsessalla (myös blogimaailmassa) on tuo 500D ja on jo ehtinyt sitä jonkun verran testailla ja pelkkää hyvää olen kuullut!

  Pitäisiköhän itsekin käydä katsastamassa tuo Rajalan tarjous :)

  VastaaPoista
 4. Onnea kamerasta ja hyvää kuvailua, =). Rajalassa on tosiaan on hyviä tarjouksia. Ite tarvisin salaman.

  VastaaPoista
 5. Harriet, kannattaa kokeilla, mä ainakin tykkäsin. Rajalalla se oli kittilinssin kanssa 699, saman verran kuin pelkkä runko.

  Jaanaba, kiitos kiitos. Oletko huomannut, että Stockalla on keskiviikkona Hulluilla päivillä Canoniin sopiva Nissin-salama alle satasella? Ajattelin käydä katsomassa.

  VastaaPoista