tiistai 27. lokakuuta 2009

Montako päivää hiihtokauden alkuun?

Fysioterapeuttiystäväni Teija vihjaisi tänään, että hiihto voisi sopia selälleni jo nyt ja että Ylläs-Halliin pääsisi hiihtämään reilun kilsan latua. Täytyypä yrittää innostaa tuo puoliso mukaan hiihtoreissulle Kivikkoon. Hinta on tosin aika kova (15 eur), mutta voisihan sitä ainakin kerran kokeilla.

Innostuin illalla puoli kahdeksan jälkeen lähtemään uimaan. Halli oli täpösen täynnä, ja radoilla oli kovasti ruuhkaa. Joitakin osumiakin sain viereisen radan uimareiden käsistä ja jaloista. Ehdin uida 1,3 km ennen hallin sulkemista. Vaikka luulin, että uinnissa pärjää vähillä varusteilla, jotain uutta hankittavaa olen silti keksinyt; suunnitelmissa on hankkia ns. pullari, jota pidetään jalkojen välissä kun treenataan oikeaa uintiasentoa.

2 kommenttia:

  1. Oioi, hiihtoa. Mä olen kouluaikojen jälkeen kieltäytynyt ihan kokonaan kaikesta hiihtoon viittaavasta, mutta menin sitten lupautumaan joululomalle Ylläkselle, jossa suunnitelmissa on nimenomaan hiihtoa, hiihtoa ja hiihtoa. Pitäisi käydä varmaan kokeilemassa ladulla vähän ennenkin sitä ;) Kerro ihmeessä jos käyt tuolla, olisi kiva kuulla varsinkin kun epäilen, etteivät Leppävaaran ladut tule kunnollisiksi ennen joululomaa..

    VastaaPoista
  2. Yritän päästä hiihtämään lähiviikkojen aikana. Ehkä sieltä voisi vuokrata vapaan hiihtotavan kamppeet ja saada siinä vähän opastusta... Tai sitten mennään ihan vaan omin neuvoin ja omilla kamoilla pertsaa.

    VastaaPoista