keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Väsy

No nyt se hyvä viime viikko kostautuu, kun koko ajan väsyttää. Töissäkin on puolet tiimistä sairaana, ja osalla kollegoista on pitkäaikaisia, jopa usean kuukauden kestäneitä flunssia, poskiontelontulehduksia ja muita kurjia tauteja. Enpähän ainakaan unohda pestä käsiä monta kertaa päivässä.

Maanantaina vielä riitti virtaa, kun kävin Aten kanssa illalla uimassa. Hänellä oli taas se uintikurssi, ja minä uin pari kilsaa viereisellä radalla. Kylkipotkujen aikana pystyin hyvin vähän vaklaamaan, mitä siellä tapahtui. Volttikäännöstä harjoittelivat, ja poika pisti yhdenkin onnistuneen käännöksen jälkeen kehiin vielä parit delffarit. Ai että kun näytti hienolta!

Tiistaina oli aamulla sen verran liukasta, että jätin pyörän varastoon ja lähdin töihin julkisilla. Meillä on muutaman kymmenen metrin matka postilaatikolle, ja siinä ehtii heti kuuden pintaan vähän arvioimaan ajokelejäkin. Ennen pilatesta ehdin kuitenkin tehdä puolen tunnin treenin yläkropalle kuntosalilla. Illalla oli tarkoitus lähteä lenkille ja aloittaa juoksutekniikkaohjelman kolmas viikko, mutta väsymys vei voiton.

Tänään töiden jälkeen kävin Sanomatalon Rajala Pro Shopissa vähän kyselemässä digijärkkärikoulutuksista. Muistin, että ostaessani kameraa sellaisesta mahdollisuudesta oli puhetta, mutta silloin se jäi käyttämättä. Kävi ilmi, että seuraava kurssi olisi jo heti huomenillalla mutta kurssille pitäisi osallistua kuuden kuukauden kuluessa kameran hankinnasta. Hankin kameran (500D) jo toista vuotta sitten, eikä sitä tietenkään ole enää uutena myynnissä. Kurssilla käydään läpi uudempia kameramalleja, joissa on mm. vähän erilaisia valikkorakenteita. Sain kuitenkin luvan tulla mukaan kurssille, kun sillä oli vielä tilaa. Mukavaa, kun joustivat. Huomenna odotan oppivani ainakin kameran perussäädöt niin, etten enää kuvaisi automaattiohjelmilla vaan osaisin käyttää kameran ominaisuuksia paremmin hyväksi. Ehkäpä saan tänne blogiinkin jatkossa entistä parempia kuvia.

Nyt näyttää siltä, että tälle viikolle tulisi siis ainakin pari lepopäivää peräkkäin. Toisaalta se on ihan hyvä, koska keväällä on kuitenkin tarkoitus harjoitella nousujohteisesti. Eihän siitä mitään tule jos jo ennen joulua tunnit ovat ihan tapissa ja suorittaja itse jatkuvan väsymyksen vallassa.

3 kommenttia:

  1. Aistinko pientä lisääntynyttä valokuvausinnostusta? :) Minä haluaisin kans jollekin hyvälle valokuvauskurssille. Perusasioista olen jo pari kurssia käynyt ja kirjoista opiskellut itsekin, mutta jollekin jatkokurssille tms. Lisäksi mun tarttis mennä kuvankäsittelykurssille. Tällä hetkellä käsittelen kuviania aika lailla itseoppineesti. Sujuuhan se niinkin, mutta lisävinkit tulis kyllä tarpeeseen.

    VastaaPoista
  2. Ammi, eikä ihan pientäkään vaan ihan isoa innostusta! Aikaisemmin en ole "ehtinyt" perehtyä asiaan, ja nyt tuli hyvä tilaisuus. Koulutuksen veti Pekka Punkari, ja se oli kyllä todella hyödyllinen. Tammikuussa olisi jo jatkokurssi, ja todennäköisesti ilmoittaudun sinnekin.

    VastaaPoista