torstai 8. joulukuuta 2011

Epäsymmetriaa

Työpäivän lomassa kävin juoksemassa pari kertaa Töölönlahden ympäri. Kiva oli päästä kesken päivän vähän ulos, vaikka tulikin vaakaräntää. Kaikki kastui, onneksi ei tarvinnut kulkea respan ja asiakastilojen kautta kuntosalin pukuhuoneeseen, kun käytin samaa takareittiä kuin aina pyöränkin kanssa. Yksi kollega kyllä sattui samaan hissiin ja kauhisteli, että kannattiko. No kannattihan se!

Päivän päätteeksi kävin vielä Teijalla hierottavana. Oikea pakara ja vasen pohje olivat ihan jumissa, ja oikean jalan kantakalvotkin olivat kipeät. Juoksuni on ilmeisesti epäsymmetristä, kuten osteopaattikin jo epäili. Olen yrittänyt itse juostessa tunnustella, että toimivatko molemmat puolet samalla lailla. Pikkuhiljaa on alkanut tuntua siltä, että oikea puoli tosiaan jotenkin pettää alta. Viimeksi osteopaatilla juuri lantion oikea puoli oli vinossa ja nyt siis saman puolen pakarakin jumissa. Teija ehdotti, että videoisin juoksuani ja veisin filmit hänelle katsottavaksi. Ehkä sitten löytyisi jotain korjattavaa, eikä juoksu olisi yhtä kuormittavaa kuin nyt.

Pääsen muuten viikonlopuksi Espoon työväenopiston Valokuvaus 1 -kurssille yhdeksänneltä varasijalta. En kamalan toiveikas ilmoittautuessani ollut, ja itseasiassa unohdin koko jutun kunnes sain eilen soiton. Kylläpäs onni potkaisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti