sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Hiirien invaasio

Kävimme pikaisesti mökillä perjantaista lauantaihin. Siellä on lähes joka vuosi ollut syksyisin hiiriä, ja niin tänäkin vuonna. Meillä on jatkuvasti viritettynä kaksi hiirenloukkua ja kaksi hiiribaaria myrkkyineen. Molemmissa loukuissa oli mökille tullessamme saalista, ja lisäksi lähes kaikki myrkky oli siirretty nätisti meidän sänkyymme päiväpeiton ja peiton väliin. Lakanoita ja päiväpeittoakin oli pureskeltu. Lauantaina tuplasimme hiirenloukkujen määrän ja ostimme uudet myrkyt. Seuraavaksi pitäisi varmaankin kokeilla jotain äänikarkotusta, jos tuhot vielä jatkuvat.

Lauantaina kävin lenkillä, juoksin vajaat 40 minuuttia. Paikka paikoin oli liukasta, liukkaimmissa kohdissa pistin kävelyksi. Tältä näytti pahimmassa paikassa:


Vettä on tullut mökilläkin. Järven vesi on niin korkealla, että laituri on kokonaan jo veden alla. Saa nähdä miten laiturin käy, jos vesi jäätyy nyt ennenkuin vedenpinta ehtii laskea. Yhtenä keväänä sitä jouduttiin jo vähän suoristamaan samasta syystä.


Tänään kävimme Peten kanssa aamulla Märskyssä uimassa reilun parin kisan treenin. Oli kiva törmätä Hartsaan, joka treenaili viereisellä radalla.

Viikon treenit lyhyesti, yhteensä 7 tuntia 40 minuuttia:

ma uinti 75 min
ti työmatkapyöräily 75 min, pilates 60 min
ke juoksu 38 min
ke uinti 45 min
to lepo
pe kuntopiiri 70 min
la juoksu 38 min
su uinti 60 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti