torstai 17. toukokuuta 2012

Menetetty peesi

Alkuviikosta olin työmatkalla yhden yönkin, ja töitä tehtiin iltakahdeksaan saakka. Liikkumaan en ehtinyt yhtään, ja yöunetkin jäivät lyhyiksi. Yksi ylimääräinen lepopäivä tuli siis heti alkuviikkoon. Uimaan sentään pääsin saunasta, ja ehkä kymmenen metriä vedin mummosammakkoa ja pari vetoa vaparia. Vesi ei ollut enää hengästyttävän kylmää, tekisi mieli jo pian päästä avaamaan avovesiuintikausi. Uusi märkäpukukin on vielä kokeilematta.

Keskiviikkona kotiin tultuani kävimme Peten kanssa reippaina uimassa Märskyssä. Jupis oli tehnyt meille kivan kestävyystreenin, jonka pitemmät pätkät uimme pitkällä radalla.

Tänään oli vuorossa parin tunnin pyörälenkki Turuntietä pitkin. Pete on kehittänyt pyörävauhtiaan talven aikana tosi hienosti, enkä voimavedoissa tai kisavauhtisella pätkällä pysynyt enää peesissä. Ajelin sitten ihan itsekseni, mikä sekin on varmaan ihan hyvä juttu. Keli oli ihan mukava, vaikka aurinko pysyttelikin paksun pilven takana. Alkumatkasta tie oli vähän kostea yön sateiden jäljiltä ja hiekka lensi. Pyörät olivat taas lenkin jälkeen pesun tarpeessa.

Iltapäivällä kävimme taas mökillä maalaamassa. Neljä tuntia siinä vierähti, ja nyt on kaikki keittiön kaapistojen osat maalattu ainakin kerran, osa kahdesti. Laskimme, että maalaushommia riittää vielä kahdeksi tai kolmeksi päiväksi. Valmista pitäisi tulla ennen tyttären synttärijuhlia, jotka ovat parin viikon päästä. Ylihuomenna maalataan seuraavan kerran; täytyy silloinkin suunnitella päivä niin, että ehdimme ennen mökkireissua käydä lenkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti