lauantai 25. elokuuta 2012

Lomasuunnitelmia

Meidän perheen ensi kesän yhteinen lomamatka suuntautuu Kalmariin elokuussa. Pete laittoi ilmon sisään aamulla. Hotels.comista hän sai varattua myös hotellihuoneet Kalmarin keskustasta. Ne voi vielä perua, jos kisaorganisaation kautta lopulta olisi saatavissa parempi diili. Laiva- ja kisaturistireissu siis tiedossa ensi kesälle!

Olin tänään koko päivän kuvaamassa Helsinki City Triathlonia. Monenlaista triathlonistia oli liikkeellä hyvällä fiiliksellä. Yksi osallistuja olisi halunnut uida solmio kaulassa, mutta se kiellettiin turvallisuussyistä. Pyöräosuudelle sama mies lähti puku päällä, kukkia pyöräkorissa. Yksi vähän ikävämpi tapaus sattui, kun eräs osallistuja sai sairaskohtauksen uimaosuudella. Altaan reunalla annetun ensiavun jälkeen hän nousi itse paareille, ja hänet vietiin jatkohoitoon.

Atte osallistui miesten kilpapyörälähtöön. Kisa meni häneltä hienosti, loppuaika oli 42.15 ja sijoitus 22./37. Uinti näyttäisi hänelläkin olevan toistaiseksi suhteellisesti vahvin laji. Kuviakin olisi, mutta jätin muistikortin kisapaikalle.

Kuvaaminen oli mukavaa. Otin paljon kuvia kilpailijoista uimassa, pyöräilemässä ja juoksemassa, mutta omasta mielestäni parhaat kuvat nappasin maalialueella maaliintulon jälkeen. Oli ihana nähdä niitä hymyjä ja halauksia!

Päivän lenkin kävin juoksemassa heti aamulla. Verryttelyn ja parin lyhyen ylämäkikiihdytyksen jälkeen juoksin 3x8 minuuttia kovempaa; ensin puolikkaan, sitten kympin ja vitosen vauhtia. Huomenna on vuorossa useamman tunnin pyörälenkki. Meitä on lähdössä ajamaan viiden hengen porukka, ja odotettavissa on mukavaa pk-pyöräilyä Nurmijärven suunnalla.

2 kommenttia:

  1. Pitäs varmaan itekin ruveta kattelemaan Kalmarin lomareissua varten hotelleja. Varmaan aikalailla samat matkasuunnitelmat on mullakin kuin siellä on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Best Western on kuulemma hyvin pelipaikoilla. Nirvanan kautta niitä huoneita taitaa tulla ostettavaksi jossain vaiheessa. Kiva reissu tiedossa, nyt on kyllä ennätysmäärä tuttuja lähdössä viivalle! Hienoa, että sinäkin olet tulossa!

      Poista