keskiviikko 29. elokuuta 2012

Masters-treeneissä

Eilen kävimme Aten kanssa Cetuksen masters -uimareiden mukana polskimassa Leppävaarassa. Uimme kakkosradalla, jossa näytti olevan muutama suht samantasoinen uimari. Nopeammilla radoilla oli joitakin tuttujakin, ja meille ensikertalaisille tuli ihan tervetullut olo.

Tunnin aikana uintia kertyi ehkä reilut 2,5 kilsaa. Alkuverran jälkeen oli vähän jännää, kun piti uida sekauintia, eikä me oikein Aten kanssa muistettu missä järjestyksessä kaiken piti mennä. Onneksi osaaja löytyi samalta radalta (perhonen, selkäuinti, rintauinti, vapari). Ei se perhonen varmasti kovinkaan kaunista ollut, mutta tulipa kuitenkin mentyä. Aika paljon tehtiin potkuja räpylöillä kyljellään ja selällään, on se vaan niin mahtavaa hommaa! Sekin oli kivaa, kun meitä oli radalla yhteensä neljä, ja viimeisen piti aina ohittaa kaikki 25 metrin matkalla, kun muut uivat vaparia rauhalliseen tahtiin. Joka neljäs altaanväli tuli siinä aika hyvin spurtattua.

Loppuhuipennukseksi kokeiltiin vielä, miten vaparia uidaan taaksepäin. Sitä oli ensin vähän vaikea hahmottaa, mutta tästä videosta selviää perusidea. Kokeilu oli kyllä ihan livenäkin yhtä hauskaa kuin videolla. Käsittääkseni siinä ei kuitenkaan pitäisi juurikaan potkia... Jotenkin minua kyllä kiinnostaa tuota jatkossakin harjoitella, vaikkei siitä varmaankaan mitään suoranaista hyötyä ole.

Varmasti käymme jatkossakin tiistai-illan untitreeneissä, sillä valmentaja vaikutti erittäin mukavalta ja pätevältä, treeni oli hyvä ja porukka mukavaa. Vähän huonosti sain tosin viime yönä nukuttua, koska tulimme kotiin vasta kymmenen jälkeen, mutta eiköhän siihenkin totu.

1 kommentti:

  1. Taisit laittaa kommenttia mun blogiini äsken, kiitos. Mutta se ei näy kuin mun spostissa eikä oo eka kerta. Ehkä lähetit sen kännykällä, ainakin joskus kännykästä lähetetyt kommentit on jäänyt näkymättä itte blogissa. Ärsyttävää. =)

    VastaaPoista