sunnuntai 26. elokuuta 2012

Pyörän päällä

Treeniohjelmassa oli tälle päivälle 4 tunnin porukkalenkki pyörällä, ja niinpä lähdimme ajelemaan Bembölen kahvituvalta puoli yhdeksän maissa Velskolan mäkien kautta Nurmijärven suuntaan. Vähän hitaan pk-aamun jälkeen pääsimme lähtemään kotoa pari minuuttia myöhässä, onneksi joku muukin myöhästyi ja kaikkia odotettiin.

Keli oli pyöräilyyn mitä parhain; aurinko paistoi ja lämpötilakin oli ok. Päälle olin laittanut pyöräilyhameen ja lyhythihaisen paidan sekä auringolta suojaavat irtohihat. Ei tullut kylmä eikä kuuma koko matkan aikana. Maisematkin olivat todella kauniita. Kuten kuvistakin voi päätellä, ajelin koko matkan porukan hännillä.

Parin tunnin ajon jälkeen pysähdyimme kahville. Paikka taisi olla jossain Vihtijärven paikkeilla. Edullista oli; tuoremehu, kahvi, tee, kaksi korvapuustia ja Snickersiä maksoi alle kympin! Samalla sain täytettyä myös vesipullon. Matkan varrella olin huomannut myös, että satula oli pari milliä vinossa ja sekin oikaistiin. Kuvassa oma perhe vasemmalla, loistoseura (Mikko ja Jarmo) oikealla. Pyörät olivat nekin ihan lähellä, aidan takana.Loppumatka sujui samoissa merkeissä, leppoisasti ajeltiin. Taisin ainakin kerran pyytää kärkeä vähän himmaamaan... Velskolan mäetkin ajettiin uudelleen, nyt vaan toiseen suuntaan. Tästä suuunnasta ne tuntuivat aavistuksen helpommilta.

Mahtavan mukava lenkki mukavassa seurassa, nyt voikin sitten loppupäivän chillailla kotisohvalla hyvillä mielin!

2 kommenttia:

 1. Moikka,

  Raportin perusteella lenkki vaikutti kivalta. Käännyittekö paluumatkalla Velskolasta Bodomintielle Kaisankodin suuntaan? Ajoin meinaa itse tuosta ohi ja en ole varma törmäsinkö teidän letkaan just ennen Velskolan risteystä? Moikattiin kyllä siinä.

  Ens keväänä voisi taas käynnistellä noita Heltrin yhteislenkkejä Teboililta. Ja voisihan sitä syyskuussa tehdä nautiskelulenkkejä porukalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Kaisankodin ohi ajeltiin ja kaikkia vastaantulleita moikkailtiin! Mukava yhteensattuma. Toi meidän ajama lenkki oli kyllä niin kiva, että voisi sen toistekin ajella.

   Yhteislenkit on kyllä hyviä, yritetään viritellä niitä taas viimeistään ensi keväänä.

   Poista