sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Kaksi viikkoa

Viime viikon yhteenveto jäi puuttumaan puolimaraton-innostuksen tai pikemminkin ehkä -väsymyksen vuoksi. Liikunnat ovat viime aikoina menneet jotakuinkin näin:

viikko 38; 6 h 25 min
ma lepo
ti pilates 1h, työmatkapyöräily 1 h 10 min, juoksu 37 min
ke lepo
to uinti 1 h
pe lepo
la juoksu 40 min
su puolimaraton 2:08

viikko 39: 6 h 50 min
ma lepo
ti pilates 1h, työmatkapyöräily 1 h 10 min
ke lepo
to uinti 1 h
pe kuntopiiri 1 h
la juoksu 40 min, uinti 1h
su juoksu 1 h 5 min


Näiden lisäksi teen noin 15 minuutin selkäjumpan joka päivä, paitsi tiistaisin ja perjantaisin kun teen samoja liikkeitä muutenkin pilateksessa tai kuntopiirissä. Kotona olohuoneen nurkassa on jumppamatto, ja se on helppo läväyttää auki joka ilta. Ehkä vielä parempi olisi tehdä liikkeet heti aamusta, mutta tyydyn nyt tähän tapaan, jonka olen saanut toimimaan. Joogassa en ole käynyt nyt puoleen vuoteen, ja se ehkä aavistuksen harmittaa. Kaikkeen ei kuitenkaan aika riitä, kun pitää käydä töissä, treenata ja välillä olla vaan perheen kesken. Mökillekään ei olla ehditty kuukauteen, kun on viikonloppuisin ollut niin paljon muuta ohjelmaa.

Tiistai-aamun pilates-tuntia olen oikein ruvennut odottamaan, siitä tulee hyvä olo koko päiväksi. Yleensä menen aina tiistaisin töihin pyörällä, ja siinä saan jo hyvän alkulämmön päälle. Olen asettanut syksyn tavoitteeksi pyöräillä töihin ainakin kahtena päivänä viikossa. Siihen menee kymmenisen minuuttia enemmän aikaa suuntaansa kuin julkisilla, mutta saa reilun tunnin hyvää hyötyliikuntaa. Ensi tiistaiksi pitää keksiä jotain korvaavaa liikuntaa kuntosalilla, kun työmatkapyörä taitaa silloin olla vielä huollossa eikä maantiepyörässä ole valoja, heijastimia eikä vielä hyvää satulaakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti